• Twitter
  • Facebook
  • Feed

MILORADE PUPOVAC, ZORANE PUSIĆU I POTOMCI OSNIVAČA ORJUNE SUDIT ĆE VAM SE BOG JE SPOR, ALI DOSTIŽAN!ploca_hos
Prije 98 godina dana 5.prosinca 1918. godine, samo peti dan postojanja netom proglašene države Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, dr Grgo Anđelinović, obnašatelj dužnosti komesara policije u Zagrebu, zapovijedio je krvavi masakr ubijanja strojnicama nenaoružanih Hrvata 25. i 53. Pukovnije Kraljevskog hrvatskog domobranstva na Trgu bana Jelačića.
Na godišnjicu masakra nad Hrvatima Milorad Pupovac, Zoran Pusić i potomci osnivača Orjune kleveću 11 hrvatskih bojovnika i vitezova, pripadnika Hrvatskih obrambenih snaga koji su među prvima stali u obranu Hrvatske i koji su braneći je od veliko srpske agresije dali svoje živote na Oltar Domovine. Time kleveću cjelokupni hrvatski narod i svetu nam i jedinu Domovinu Republiku Hrvatsku.
Kao i prije 98 godina, tako i u Domovinskom obrambenom ratu mi Hrvati borili smo se za svoj Dom, za svoju Obitelj, za svoju Domovinu Hrvatsku, a upravo protiv jugo-četničke-velikosprske ideologije i želje vladati Hrvatima takvih kao što su Milorad Pupovac i Zoran Pusić.
Napadajući spomen na poginule hrvatske vitezove i bojovnike HOS-a Zoran Pusić skreće pozornost s masakra koji je počinio njegov predak Grga.
Milorad Pupovac i Zoran Pusić upravo su ti koji i danas provode politiku velikosrpske ideje SANU. Potiču samu suštinu zla, a to je ekstremni srpski nacionalizam i netrpeljivost prema Hrvatima. Time podrivaju temeljne vrijednosti demokratskoga društva.
Krajnje je vrijeme za zapitati se tko ima daje medijski prostor? Tko im ovogućava participiranje u obnašanju vlasti u Republici Hrvatskoj? Kada će Državno odvjetništvo procesuirati Milorada Pupovca i Zorana Pusića za poticanje na oružanu pobunu protiv Republike Hrvatske devedesetih godina? Do kada će nekažnjeno klevatati Republiku Hrvatsku i hrvatski narod?
I na kraju najvažnije pitanje, zar su hrvatski vitezovi i bojovnici Mario Huis, Dino Simić, Zlatko Klasić, Ivan Bebić, Miroslav Martinovski, Miro Petrin, Davor Milaković, Slavko Jager, Željko Grgić, Željko Barić i Milan Špoljarević koji su bili ZA DOM SPREMNI poginuti za slobodu i nastanak Republike Hrvatske pod časnim stjegom HOS-a a protiv velikosrpske i četničke agresije dali svoje živote uzalud?¸
Milorade Pupovac, Zorane Pusić i svi potomci Orjune dok je HČSP-a odgovor je samo jedan – NISU GINULI ZA LUDU. S nama su! Njihova imena ispisana su zlatnim slovima na Oltaru Domovine Hrvatske.

Bog i Hrvati!

HČSP