• Twitter
  • Facebook
  • Feed

MARTINA JAMBREŠIĆ POVJERENICA HČSP-a ZA GRAD KLANJECPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospođu Martinu Jambrešić povjerenicom HČSP-a za područje grada Klanjca u Krapinsko-zagorskoj županiji. Za straku to je od strateške važnosti jer grad Klanjec smješten je u neposrednoj blizini Kumrovca u kojem se svake godine okupljaju partizani i komunisti kako bi mogli slaviti jednog od največeg zločinca i ubojice 20.stoljeća.
Pod čijom zapovjedi je nakon 15.05.1945. pa na dalje nemilosrdno poubijano oko 800.000,  Hrvata što uključuje vojsku, civile među kojima nedužne žene, djecu starije ljude, svećenike te časne sestre.
Riječ je naravno o Josipu Brozu titu. Zato je važno da se istina i pravaška riječ čuje i u tome djelu Hrvatske kako mladi naraštaji nebi i dalje živjeli u zabludi jer se na veliku žalost i u školoma krivo percipira povijest istiće povjerenica Martina Jambrešić.

Martina Jambrešić rođena je 27.03.1979.g.
Zaposlena je i majka dvoje djece.
Martini  je velika želja  zastupati pravašku ideju, pravdu i istinu u stranci koja je dosljedna i ne bježi od želje za provedbom lustracije.Martina navodi kako želi pomoći svojoj stranci u svakom pogledu te ojačati čisto pravaštvo gdje ozračje i nije baš naklonjeno nama pravašima, ali jedino kroz istinu i napor treba doprjeti do ljudi. Napominje kako će se u svojoj sredini uz istinu o povijesti boriti i zalagati protiv nasilja u obitelji i veća socijalna davanja za potrebite.
Martini želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP