• Twitter
  • Facebook
  • Feed

MARIO TOPIĆ POVJERENIK HČSP-a ZA GRAD VINKOVCEPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospodina Maria Topića povjerenikom HČSP-a za područje grada Vinkovaca. Budući HČSP u Vinkovcima ima ustrojenu podružnicu, ali zbog preseljenja iz Vinkovaca sada već bivšeg predsjednika podružnice Aleksandra Vulčika potrebno je ponovo pripremiti i dodatno pojačati podružnicu u Vinkovcima za što će se pobrinuti novi povjerenik Mario Topić.

Mario Topić rođen je 28. 07. 1978. g.
Oženjen je i ponosni otac.

Uz novu dužnost Mario je i predsjednik Udruge simpatizera HOS-a koja njeguje istinu, hrabrost i žrtvu bojovnika Hrvatskih obrambenih snaga koji su definitivno prvi stali u obranu napadnute nam domovine. Isto tako sa velikim ponosom možemo reći da je velika većina veterana HOS-a svoje ideološko djelovanje nastavila kroz HČSP što nam kao pravaškoj stranci sa jakim povijesnim uporištem jako puno znači.
Topiću je velika želja nastavi borbu za Hrvatsku koja je ponovo na koljenima i proždire ga strahovita nepravda nanešena Hrvatskoj i hrvatskom narodu u svakom segmentu sve do danas, ali kako navodi borbu za bolje sutra striktno želi voditi kroz dosljednu HČSP. Želi zastupati pravašku ideju i borbu za hrvatske nacionalne interese.

Uz to navodi da želi pomoći svojoj stranci u svakom pogledu te ojačati čisto pravaštvo na području Vinkovaca, ali i diljem Vukovarsko-srijemske županije.
Mariu želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP