• Twitter
  • Facebook
  • Feed

MARIO MUTAJA POVJERENIK HČSP-a ZA SISAČKO-MOSLAVAČKU ŽUPANIJU I GRAD SISAK 

Dana 20. prosinca  2021. predsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospodina Maria Mutaja povjerenikom HČSP-a za Sisačko-moslavačku županiju i grad Sisak. Povjereniku je dužnost u što skorijem roku organizirati zbor podružnice HČSP-a za grad Sisak, a kasnije formirati i Županijsko vijeće HČSP-a Sisačko-moslavačke županije.

Mario Mutaja rođen je na Božić 25. 12. 1967. godine u Sisku. Dragovoljac je Domovinskog rata i ima status hrvatskog ratnog vojnog invalida. Istinski je domoljub, obiteljski čovjek i ponosan otac.

Kako navodi Mario izričito želi zastupati pravašku ideju i boriti se za hrvatske nacionalne interese kao i za boljitak Hrvatica i Hrvata u Sisačko-moslavačkoj županiji, ali u stranci koja je po njemu jedina dosljedna, čista pravaška stranka sa jakim i ponosnim povijesnim uporištem koje su krasili Otac domovine dr. Ante Starčević, dr. Josip Frank i književnik Eugen Kumičić koji su ujedno i utemeljitelji HČSP-a.

Navodi da HČSP to dokazuje svojom dosljednošču, radom, programom, ali i svojim aktivnostima.

Upravo to su glavni razlozi i zato je izrazio želju postati aktivnijim članom čiste pravaške obitelji te pomoći svojoj stranci u borbi ka opstojnosti jedine nam domovine Hrvatske i naših ideala.

Mariu želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP