• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Lustracijom izbacimo crvenu zvijezdu iz institucija a „zvezdaše“ s funkcijaPodrug-Pomak-1
“Zar da danas ponovno na vlasti budu oni koji štite ubojice i koji su donijeli Lex Perković? Političari su u Vukovar – kao i na Trg svetog Marka slali specijalne postrojbe. Kako to da političari nisu zaštitili branitelje? U Hrvatskoj pitanje obitelji treba biti prioritetno. Katolik ne može poduprijeti one koji se protive shvaćanju braka kao saveza muškarca i žene. Takve političare hrvatski katolik ne može birati. Takvima katolik ne smije dati svoj glas ” – poručio je između ostaloga, s oltara biskup Košić, što je jasna poruka svjesnim biračima, razboritim katolicima i svim čestitim Hrvatima.

Na plakatima koalicije Pomak za X izbornu jedinicu(HSP, HČSP, ABH, OS) nalazi se crvena zvijezda preko koje je udaren pečat ‘lustracija’, zatim povijesni hrvatski grb s početnim bijelim poljem, a između je slogan ‘Za dom’. Ovim plakatom jasno su iskazane temeljne programske poruke, koje su u punom suglasju s porukama biskupa Košića. Lustracija je preduvjet svih potrebnih promjena. Lustracija se prije svega odnosi na kreatore, provoditelje i zaštitnike lex Perkovića i zato je preko crvene zvijezde udaren pečat “lustracija”. Zvijezdu treba zauvijek izopćiti iz javnog života, iz institucija i sa svih ulica i trgova. Zar treba podsjećati da su pod tim sotonskim znakom počinjeni najveći zločini od Vukovara, Gospića, Škabrnje do Dubrovnika. Isticanjem hrvatskog grba s prvim bijelim poljem, poslana je poruka kako treba provesti temeljitu reviziju hrvatske povijesti. Bez vraćanja u daljnju prošlost i podsjećanje na crkvu Sv. Marka u Zagrebu, koju krasi “ustaški” grb, zaboravne treba podsjetiti na obnovu hrvatske državnosti nakon prvih demokratskih izbora. Hrvatska je službenim aktom 25. srpnja 1990. definirala kako je upravo povijesni hrvatski grb s prvim bijelim poljem službeni grb Hrvatske, te se on kao takav koristio sve do 22. prosinca 1990. i Božićnog ustava, dakle gotovo pet mjeseci. Zastava s grbom na kojemu je prvo bijelo polje je 1990. vijorila ispred Sabora. To je legalni povijesni i službeni grb Hrvatske i ne može niti smije nitko braniti uporabu toga i takvoga grba. Slogan Za Dom u svim svojim izvedenicama simbolizira višestoljetnu borbu za neovisnost, za slobodu za suverenitet, za domovinu, za dom, za obitelj… za sve one vrijednosti koje su danas ozbiljno ugrožene i na koje ukazuje Crkva, a što je koalicija Pomak na ovim izborima u potpunosti usvojila kao svoj program.

Vrijeme je odluke. Lustracijom izbacimo zvijezdu iz institucija i zvijezdaše s funkcija, a na sve dužnosti vratimo časne pobjednike iz Oluje, dragovoljce, branitelje, junake Domovinskog rata.

Na glasačima je birati između dvoličnih, lažnih sotonskih poruka lažnih proroka koji nam se smiješe s ekrana i naslovnica i jasnih, jednostavnih i razumljivih poruka hrvatskih biskupa.

Kako bi spriječili promjene i krivotvorili volju naroda, te obezvrijedili poruke biskupa i onemogućili izbor onih koji bi proveli promjene, stvarni vladari naših sudbina, moćnici koji nadziru institucije, medije i represivni aparat, koriste se surovom represijom i sustavnim manipulacijama.

Kreatori lex Perkovića, svi ti silni udbaški slijednici, nakon što su demonstrirali zločinačku silu prema braniteljima i u Vukovaru i u crkvi Svetog Marka i na mnogim drugim mjestima, nastavili su represiju i nakon zadnjih izbora. Naoko su izgubili izbore, došli su drugi ministri, ali represivni sustav je ostao isti. Opet uhićuju domoljube radi verbalnog delikta, radi svjedočenja istine, radi poštivanja povijesnih činjenica. Represiji su izloženi HOS- ovci, radi podsjećanja na svoje poginule suborca. Represiji je izložen Thompson radi izvođenja najljepše ratne pjesme. Pravaše se uhićuje u Srbu radi svjedočenja istine, dok policija čuva monstrume koji veličaju četničke zločine. U Splitu je uhićen čovjek koji je bivšeg ministra policije nazvao komunistom, a komunistički silnik bez ikakve sankcija protivnika naziva fašistom. To je pravna država za splitski sud. U Gospiću je priveden predsjednik HČSP- a i bez ikakvog pravnog osnova mu je oduzeta spomen ploča koja je trebala biti postavljena…

Domoljube se uhićuje za mišljenje, stav, istinu. S druge strane kada orjunašima odgovara, tolerira se nasilje prema gradonačelnicima i gradskim vijećnicima, napad na goste, suce, izbornike, igrače. Čak se tolerira i paljenje policijskog vozila, pokušaj ubojstva gostujućih navijača, otvorena i javno najavljena diverzija protiv hrvatske reprezentacije… Na djelu je stravična zlouporaba represivnog sustava koju je po milanovićevu nalogu , kako on kaže “iz obijesti” provodio Ostojić, a iza izbora nastavio Orepić. Nasilje, prijetnje i reket se događaju uz otvorenu zaštitu dijela medija, policije i politike.

Kada se zastrašujućoj represiji pridoda sustavna medijska i politička manipulacija, teško je očekivati neočekivani rezultat na izborima. Na kraju smo nepoštene i neravnopravne kampanje, u kojoj mediji biraju one koje preparirani birači imaju samo potvrditi. Rezultate izbora kontrolira i po potrebi korigira sdp-ovska tvrtka. Imamo više birača nego stanovnika i to nikome ne smeta. Tiska se milijun listića više nego li treba. Glasno šute svi pravovjerni zaštitnici ravnopravnosti. Gongovci mukom zamukoše, dok sorošovci zadovoljno likuju. Ni glasa za ravnopravne i poštene izbore od silnih “nevladinih”, “neovisnih” i tzv. civilnih udruga. Osim dosad vladajućih elita, medijski se pumpa lažna snaga raznih prepametnih i nepotrebnih stranaka. Potpuno se ignorira čak cenzurira puno jača pravaška koalicija Pomak ,koja na svojim listama ima veliki broj vrhunskih intelektualaca, umjetnika, domoljuba, branitelja, koji bi u ravnopravnoj kampanji zasigurno ušli u Sabor.

Slobodna Dalmacija osim promoviranja nebitnih i bezobraznog ignoriranja pravaša, čak kriminalno cenzurira ,u svom tiskanom izdanju, vijest koja je objavljena na njihovim internet stranicama. Cenzurira da je general Glasnović dao podršku pravašima i Pomaku.

Znakovita je predizborna politikantska manipulacija udruge Naš Hajduk, koja je potpuno razvlaštena lanjskom odlukom gradskog vijeća. Zašto svi mediji šute o tome? Posebno se u podršci toj udruzi ističu upravo oni koji su je razvlastili, a to su isti koji su glasovali i za lex Perković, a protiv pomoći za vukovarski toranj.

Hrvatski tjednik, 08. rujna 2016.
Luka Podrug, dipl.iur., prvi na listi Pomaka br. 3 u X. izbornoj jednici