• Twitter
  • Facebook
  • Feed

LUKA LAVOR POVJERENIK MLADEŽI HČSP-a ZA SISAČKO-MOSLAVAČKU ŽUPANIJU I GRAD GLINU
Predsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je Luku Lavora povjerenikom Hrvatske starčevićanske mladeži HČSP-a za područje Sisačko-moslavačke županije i grada Gline.Luka Lavor rođen je u Sisku, živi u Glini. Srednju školu pohađao je u Petrinji, smjer veterinarski tehničar. Lukin je otac ratni vojni invalid iz Domovinskog rata.
Luka se smatra mladim domoljubom i pravašem jer Luka je upravo mladi potencijal koji proizlazi iz Hrvatske starčevićanske mladeži. Luka navodi kako želi ostati u domovini za koju se njegov otac borio i bio spreman dati život. Cilj mu je širiti ideju čistog pravaštva i ojačati pravaštvo u Glini, ali i Sisačko-moslavačkoj županiji koja je u Domovinskom ratu jako stradala u svakom smislu i da se ne nikada ne zaboravi tko je bio agresor na Hrvatsku.
Isto tako želi se kroz svoj HČSP uključiti u politiku na lokalnoj razini i dati sve od sebe kako bi se smanjilo drastično iseljavanje mladih ljudi iz Gline, ali i Hrvatske općenito, a tu je i borba za veća prava hrvatskih branitelja. Luki želimo puno sreće u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP