• Twitter
  • Facebook
  • Feed

KRIZA VLADE NA VRHUNCU DA LI SU NA POMOLU NOVI PARLAMENTARNI IZBORI?Zastava HČSP-a

Interesantan je razvoj situacije oko pregovora aktualnog premijera po pitanju suglasja, kako unutar stranke na vlasti, tako i stvaranja potrebne većine u Hrvatskom državnom Saboru za rekonstrukciju vlade. Zadnja informacija, koja nam je dostupna, iz proliberalnih lijevih medija, govori o tome da su nezavisni zastupnici Bruna Esih i general u miru Željko Glasnović odbili podržati vladu u kojoj će najvjerojatnije sjediti predstavnici protuhrvatskih stranaka, HNS-a, SDSS-a i IDS-a.
HČSP podržava ovu odluku, jer je ona jedina u skladu s našom politikom, kao i učenjem Oca Domovine.
HDZ, stranka koja za sebe tvrdi kako je državotvorna i pozicionira se na desnom centru, koristi se protuprirodnom koalicijom samo da ostane na vlasti.
Kao što smo već u nekoliko navrata pisali, HČSP poziva Hrvatski narod na vraćanje korijenima. Korijeni ovog naroda su u pravaškoj i “seljačkoj” političkoj misli. Jedino pravaši i “seljaci” samosvojne su hrvatske političke opcije i jedini jamac hrvatske budućnosti na temeljima povijesnih činjenica i istina. Jedino te dvije opcije drže do Hrvatskog naroda, Hrvatske države i hrvatske nezavisnosti.
Sve ostale političke filozofije uvoz su i tuđe cvijeće i služe samo tuđim interesima i podjarmljivanju hrvatskog čovjeka.
Odluka ovo dvoje zastupnika, na tragu je političke zrelosti svojstvene jedino pravašima. Stoga, još jednom, pozdravljamo odluku i nadamo se da će na novim izborima konačno prevladati hrvatski ponos i razboritost, kako bismo zajedno, kao i toliko puta u povijesti, spasili Hrvatsku iz ralja stranih sponzoruša predvođenih protuprirodnom koalicijama koje potenciraju lijevo i desno krilo KP (SDP/HNS/IDS/SDSS/HDZ i trabanti ).

Bez dvojbe, politička sloboda jedini je način, kojim si može zasužnjen narod pomoći. Dok njegovo cjelo gospodarstvo stoji u šakah drugoga, dok on nemože svoje cjelokupno stanje urediti po svojoj volji i po svojih probitcih, dotle on nemože nego siromah, nego pokvaren, nego sužanj biti.(Dr. Ante Starčević)

Bog i Hrvati.
Za Dom!