• Twitter
  • Facebook
  • Feed

KOMPLETNA PODRUŽNICA HSP-AS PREŠLA U HČSP NA OSNIVAČKOM ZBORU HČSP-a OPĆINE SVETI KRIŽ ZAČRETJE ZA PREDSJEDNIKA JE IZABRAN IVICA BREZAKsv_kriz_hcsp1Dana 23.ožujka 2017. u Svetom Križu Začretje održan je prelazak i Osnivački zbor HČSP-a općine Sveti Križ Začretje. Izuzetno nam je drago i ponosni smo da je razočarana podružnica HSP-AS prešla upravo u HČSP prepoznajući u nama dostojanstvenu i dosljednu pravašku stranku sa poviješću i tradicijom od 126. godina. Prelazak i Osnivački zbor pripremio je povjerenik HČSP-a za Krapinsko-zagorsku županiju te postrojnik stranke g. Branko Krajačić.
Za predsjednika podružnice izabran je g. Ivica Brezak za dopredsjednika Damir Ivančić i tajnicu Ivana Suntešić.

Za Nadzorni odbor izabrani su:
Ivica Brezak predsjednik, Nikola Mak član i Nikola Borovčak član.
Za Sud časti izabrani su: Stanko Zajec predsjednik, Andrijana Zajec članica i Luka Rafajec član

Stranačko izaslanstvo predvodio je predsjednik stranke Davor Trbuha koji je prije svega novim članovima i novo ustrojenoj podružnici HČSP-a zaželio dobrodošlicu te pozvao i sve druge nezadovoljne pravaše da sljede primjer podružnice Sveti Križ Začretje.

Na početku Izbornog zbora odslušana je hrvatska himna, a minutom šutnje odana je počast i svim poginulim za Domovinu u bilo kojem njezinom povijesnom trenutku s posebnim naglaskom na Domovinski rat. Zboru se obratio novo izabrani predsjednik podružnice Ivica Brezak koji je prisutnima zahvalio na ukazanom povjerenju i pozvao sve pravaše na području Krapinsko-zagorske županije da se priključe HČSP-u. Napominje da prati rad svih pravaških stranaka, ali u HČSP-u sa dolaskom novog vodstva vidio je ono što bi pravaštvo trebalo biti po nauku dr.Ante Starčevića, a to su dosljednost i principijelnost nikako ne  političko uhljebljivanje i politička trgovina za osobni boljitak pojedinaca. Na kraju ovog uspješnog Osnivačkog zbora odslušana je stranačka himna “Hrvatska je nama svetinja i Amen”. Podružnici Sveti Križ Začretje još jednom želimo dobrodošlicu te puno mudrosti i sreće u radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

sv_kriz_hcsp8

sv_kriz_hcsp7

sv_kriz_hcsp6

sv_kriz_hcsp5

sv_kriz_hcsp4

sv_kriz_hcsp3

sv_kriz_hcsp2