• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Koalicija POMAK na Mirogoju obilježila Europski dan sjećanja



Pomak-mirogoj-2
Koalicija POMAK (HSP, HČSP, ABH i OS) danas je na Mirogoju obilježila Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima.

Odabir Mirogoja za obilježavanje nije slučajan, namjera nam je upozoriti na zločinačku narav totalitarnog jugo-komunističkoga režima, koji ljudska prava nije priznavao ni mrtvim Hrvatima, a kamoli živima.

Naime, na Mirogoju se nalazi preorano groblje vojnika NDH, koje je zločinački komunistički režima po „naredbi“ Vicka Krstulovića preorao i zatro svaki trag o počivalištima poginulih vojnika.

Hrvatska je i dan danas jedina zemlja Europske Unije koja nije provela nikakav vid lustracije, iako je Hrvatski sabor usvojio Deklaraciju o osudi komunističkoga totalitarnog režima i njegovih simbola, 30. lipnja 2006. Kako se ona primjenjuje, najbolje svjedoči minhenska presuda Perkoviću i Mustaću i Trg zločinca Tita u Zagrebu.

Svi oni koji pozivaju na okretanje budućnosti su jeftini populisti. Hrvatska nema budućnosti dok ne osudi komunistički totalitarni režim, i dok iz državnoga sustava ne ukloni sve nositelje i promicatelje tog zločinačkog „antifašizma“.

Bog i Hrvati !
U Zagrebu, 23. kolovoza 2016.
Izborni stožer POMAK-a
Pomak-mirogoj-1