• Twitter
  • Facebook
  • Feed

KAKO SMO DOBILI BITKE, A GUBIMO RATjasenovac_nema_ploce2017

Kažu neki, nije prvi puta, da pobjednička vojska prekaljena u mnogim bitkama, na kraju izgubi rat za zelenim stolom. Kada utihne oružje, na scenu stupaju političari. Naš je problem što imamo potkupljene i ucjenjene političare bez vlastitog mozga, bez osjećaja za svoj narod i državu. Političare koji su na funkcije zasjeli prevarivši narod, a tamo su došli bez znoja, bez rana i bez izgubljenih prijatelja. Njima se funkcije serviraju, kao jelo u malo boljem restoranu. Na kraju, sve se svodi na to, koliko je tko spreman platiti to jelo.
Čime su zaslužili svoj visoki položaj, žrtvom za svoj narod nisu, ali guzičarenjem i laktarenjem, tu im nema premca.
Ono što je počelo ljeta Gospodnjeg 2017. u petak 08. rujna u 10:15 sati u Jasenovcu i završilo istog nadnevka u 13:50 sati u Novskoj zaslužuje samo jedan komentar: SRAMOTA.
HČSP s gnušanjem i indignacijom utvrđuje da je cijena plaćena za ostanak na vlasti puno previsoka. Pozivamo hrvatske branitelje, časnike, članove vlade i desnog krila komunističke partije, HDZ-a, da sačuvaju obraz i napuste funkcije na kojima se nalaze. Obraz nema cijenu.
HDZ je još jednom pokazao i dokazao, kao i toliko puta do sada, da mu nije strano služiti se potkupljivanjem, lihvarenjem i trgovinom, jednako kao i ucjenama i likvidacijom protivnika.
Mogu se oni sada posipati pepelom, lamentirati do u nedogled o ZAVNOH-u, USTAV-u, o pozdravu “Za Dom Spremni!”, o predanosti temama “bitnijim” za budućnost naroda i države. Međutim, neosporna je činjenica da je šačica Srba i tzv. liberalnih demokrata natjerala neodgovorne, nevjerodostojne i neodlučne kukavice na uzmak.
Postavljamo pitanje svekolikoj javnosti, što to mi možemo očekivati od ovakve vlasti EUrona i poltrona, europskih i srpskih quislinga u budućnosti?
Ništa dobro, vjerujte nam narode hrvatski. Spominje se nekakav Zakon o znakovlju i simbolima totalitarnih režima??! Postavljamo vam pitanje, kojih to totalitarnih režima kada se zna da je komunizam preko svog kameleonskog obličja tzv. “antifašizma” duboko ukorijenjen u hrvatskom Ustavu? Ako mislite da će ova vlast mijenjati Ustav, gadno se varate. To bi predmnijevalo duboku i korijenitu lustraciju, a to ipak ne ćete dočekati.
Prije smo uvjereni da će se u ovoj državi i dalje dizati spomenici četničkim vojvodama, mahati zastavom krepaline države, slaviti datumi pogroma Hrvata ili dopuštati četnički derneci.
Sve ukazuje na to, da je na djelu neviđena falsifikacija povijesti u kojoj treba doslovno izbrisati Domovinski rat, ocrniti branitelje, pretvoriti ih u fašiste, a svakog tko se drzne usprotiviti ovakvom scenariju, treba pretvoriti u državnog neprijatelja, potkupiti, na kraju i politički i životno likvidirati.
Na kraju, ali nikako manje važno, poruka predvodnicima HOS-a, koji su imali udjela u ovoj sramoti:
ONAJ TKO JEDNOM POPUSTI NASILNIKU, ONAJ TKO DOZVOLI DA GA JEDNOM GAZE U ŽIVOTU, OSUĐEN JE NA DOŽIVOTNO GAŽENJE I POPUŠTANJE.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP