• Twitter
  • Facebook
  • Feed

JOSO ŠKARICA POVJERENIK HČSP-a ZA ŠIBENSKO-KNINSKU ŽUPANIJUJoso_Skarica

Dana 11.05.2017.predsjednik stranke Davor Trbuha imanovao je mr.sci.Josu Škaricu za povjerenika HČSP-a Šibensko-kninske županije.
Nakon dosta godina u inozemstvu, a naročito Americi Joso se prošle godine vratio u rodni Šibenik te odmah po povratku učlanio u HČSP. Joso Škarica ima magisterij znanosti sa sveučilišta u Edinburghu i kao visoko obrazovani mladi domoljub i pravaš bude zasigurno veliko pojačanje za stranku. Otac mu je 80%-tni HRVI Domovinskog rata, upucan sa snajperom u čeljust u rujnu 1991 prilikom jedne od operacija.

Napominje kako je žalosno da u Šibensko-Kninskoj županiji nema previše aktivnosti niti adekvatne lokacije na kojoj bi se Šibenski pravaši mogli nalaziti i organizirati stranačke aktivnosti što on kao novi povjerenik bude sigurno promjenio.
Ističe kako su pravaške stranke  godinama imale jako snažnu potporu u Šibeniku i županiji, i 2013. na lokalnim izborima HČSP u koaliciji sa HSP AS je de facto servirao HDZ-u pozicije župana i gradonačelnika. HDZ-ovci su pravašima zahvalili tako da su ih se odrekli prvom prilikom. Zato danas 2017. imaju dominaciju u lokalnoj politici.
To je sramotna situacija i pod hitno Šibensko-Kninskoj županiji treba istinska desna politička opcija kao oporba HDZ-u. Oni će nakon lake pobjede 21. svibnja nastaviti glumiti desnicu dok pljačkaju grad i županiju u ime Domovinskog rata i patnje što je Šibenik prošao u 90-ima.
Sve su to problematike koje tište istinske pravaše u Šibensko-kninskoj županiji.
Naš novi povjerenik uvjeren je da će sa svojim mladim i novim timom ljudi to sigurno promjeniti i vratiti HČSP-u sjaj koji zaslužuje s obzirom na svoje jako povijesno uporište.
Josi želimo puno sreće i uspjeha u radu te promicanju pravaških načela.

Bog i Hrvati! Za dom!