• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Josipović laže da je Srebrenica najveći zločin nakon Drugog svjetskog rataJosipović je biološki polusrbin, ali je mentalno velikosrbin

Priopćenje za javnost – svima
Josipović laže drskije čak i od Mesića

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović sudjelovat će sredinom srpnja na obilježavanju 16. godišnjice genocida u Srebrenici, rekao je to u petak 1. srpnja 2011 nakon sastanka s predstavnicima Bošnjaka u Hrvatskoj koji su mu u ime Udruženja žena Srebrenice uručili simbol sjećanja na srebrenički genocid

‘Najveći zločin nakon Drugoga svjetskog rata u Europi, genocid u Srebrenici’, obilježava se 11. srpnja, rekao je Josipović novinarima.

Srebrenica je najveći zločin u ratu devedesetih godina na prostorima bivše Jugoslavije između Srba i Bošnjaka, a nikao ne može biti najveći zločin u Europi nakon Drugog svjetskog rata.

Najveći zločin u Europi nakon Drugog svjetskog rata bio je genocid nad Hrvatima, na Bleiburgu, Križnom putu pa sve do 1990. o čemu svjedoči preko 1600 do sada otkrivenih jama i masovnih grobnica. Taj genocid izvršila je partizanska vojska, predvođena komunističkom partijom i velikosrpskom hegemonijom. U Srebrenici je ubijeno 8000 ljudi, a nakon Drugog svjetskog rata ubijeno je najmanje 50 Srebrenica Hrvata. Pa ako je nešto što je pedeset puta manje najveći zločin, znači li to se hrvatske žrtve drugačije vrjednuju, ili Josipović misli da su naši Hrvati poubijani u ratu. Ali ta mu računica ne prolazi, jer se Bleiburg dogodio nakon završetka rata i nakon kapitulacije Njemačke i NDH

„Kroz naše zatvore prošlo je između 1945. i 1951. 3.777.776 zatvorenika, dok smo likvidirali 586.000 narodnih neprijatelja“. Aleksandar Ranković, Politika, Beograd veljače 1951. str. 1.

Ovih 586.000 likvidiranih po priznanju Rankovića su samo oni od kada su počeli popisivati, a oni koji su nestajali na Križnom putu nisu bili popisivani, a ako jesu ti popisi su uništavani o čemu svjedoče mnogi preživjeli. Srećko Cvitanović je preživio strijeljanje kao petnaestogodišnjak i navodi da je pred strijeljanje među njih došao partizan i pred njima uništio popis i rekao da oni više ne postoje.

Kakav je to predsjednik Hrvatske, koji zataškava partizanske zločine i ne odaje dužnu počast svom mučeničkom narodu? Možda ga u tomu sprječava to što mu je otac Ante direktni sudionik i izvršitelj toga sotonskoga plana, egzekucije i genocida nad Hrvatima.

U Zagrebu, 1. srpnja 2011.
Josip Miljak, predsjednik

Nema komentara