• Twitter
  • Facebook
  • Feed

JERKO VARENINA POVJERENIK HČSP-a ZA ZAGREBAČKU GRADSKU ČETVRT TREŠNJEVKA JUGPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospodina Jerka Vareninu povjerenikom HČSP-a za gradsku četvrt Trešnjevka jug. Za stranku to je od strateške važnosti jer smo uspjeli spojiti Trešnjevku sjever gdje imamo ustrojenu podružnicu sa sada Trešnjevkom jug koja će isto tako ubrzo biti ustrojena na čelu sa novim povjerenikom.

Trešnjevka jug nalazi se na jugozapadu grada Zagreba, između gradskih četvrti Stenjevec na sjeverozapadu, Trešnjevka – sjever na sjeveru, Trnje na istoku i Novi Zagreb – zapad na jugu i jugozapadu. Omeđena je Zagrebačkom avenijom na sjeveru, rijekom Savom na jugu, Savskom Opatovinom na zapadu i Savskom cestom na istoku.
Stanovništvo prema popisu iz 2011.g.
Iznosi 66.674,00 stalnih stanovnika.
Podjeljena je na šest Mjesnih odbora:
Gajevo, Vrbani, Prečko, Jarun, Knežija i Srednjaci.

Jerko Varenina rođen je 03.06.1982. godine.
Ponosan je otac jednog djeteta, zaposlen te radi kao savjetnik za osiguranja.
U Zagrebu je pohađao Kineziološki fakultet. Jerko izričito želi zastupati pravašku ideju i boriti se  za hrvatske nacionalne interese kao i za boljitak svoje gradske četvrti, ali u stranci koja je po njemu  jedina dosljedna, stožerna pravaška stranka sa jakim i ponosnim povijesnim uporištem. Navodi da HČSP to dokazuje svojim radom, programom, ali i svojim aktivnostima. Upravo to su glavni razlozi i zato je izrazio želju postati aktivnim članom čiste pravaške obitelji.
Jerku želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za dom spremni!
HČSP