• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Jasenka Okroša Herceg kandidatkinja HČSP-a za županicu Županije zagrebačkeZagreb 28. veljače 2009.
Odlukom Županijskoga vijeća HČSP-a Županije zagrebačke, određeni su kandidati za županicu i dva dožupana na predstojećim lokalnim izborima u svibnju. Za županicu je kandidirana Jasenka Okroša Herceg mlada dvadeset-osmogodišnja ekonomistica iz Ivanić Grada.

Vjerujemo da je ona daleko najmlađa kandidatkinja za županicu od svih koji-e će biti predloženi od drugih stranaka. Za dožupane su kandidirani Mate Bekavac dipl. oec. iz Velike Gorice i Branko Jukić dipl. ing. iz Zaprešića.

Ovaj udarni trojac HČSP-a uz potporu cijele stranke nedvojbeno je kompetentan i stručan, te ne dvojimo u njihov izborni uspjeh u županiji.
Uskoro će biti objavljen njihov izborni program koji je već izrađen i razrađen do detalja s naglaskom boljeg i većeg poticanja poljoprivredne proizvodnje, otvaranjem većega broja poduzetničkih zona uz značajnije poticanje mladih poduzetnika početnika i to bespovratnim sredstvima.

Ponuditi će brže i jednostavnije rješavanje zemljišnih pitanja zbog kojih velike poljoprivredne površine stoje zapuštene i napuštene.
Osobita pozornost biti će posvećena mladim obiteljima s više djece kojima treba brže rješavati stambena pitanja i radna mjesta.

Nema komentara