• Twitter
  • Facebook
  • Feed

IZBORNI ZBOR HČSP-a PODRUŽNICE OSIJEK ZA PREDSJEDNIKA IZABRAN SEBASTIJAN PALIĆDana 23. lipna 2019. godine u Osijeku je održan Izborni zbor podružnice kojeg je pripremio dosadašnji predsjednik podružnice i član Glavnog stana Sebastijan Palić.
Podružnica HČSP-a Osijek još jednom je održala kvalitetan Zbor te se ujedno pojačala sa novim i časnim članovima koji su sve redom dragovoljci Domovinskog rata te prekaljeni ratnici koji su prošli sva slavonska bojišta, ali i bojišnice diljem naše napadnute domovine od strane srpskog agresora početkom devedesetih godina prošlog stoljeća.
Moramo napomenuti da su u Izvršnom odboru i podružnici mladi te isto tako visoko školovani ljudi. Upravo to je jamac uspjeha HČSP-a općenito baš ta sinergija između mladih visoko obrazovanih ljudi te iskusnih hrvatskih dragovoljaca i branitelja iz Domovinskog rata koji se svojim znanjem i iskustvom savršeno nadopunjavaju u svom programu i zadanim ciljevima.

Za predsjednika podružnice izabran je novi stari predsjednik Sebastijan Palić, za dopredsjednike izabrani su Josip Milanović i Davor Varganović, a tajnika Željko Musa.

U Sud časti podružnice izabrani su Franjo Tićac i Tomislav Kruhonja, a Nadzorni odbor podružnice Tomislav Baranjek i Sebastian Vuić.

Ovim putem predsjednik stranke Davor Trbuha u svoje, ime Glavnog stana te  čitave stranke čestita novo izabranim dužnosnicima Izvršnog odbora ove jake i dobro organizirane podružnice HČSP-a Osijek.
Isto tako želimo Vam puno sreće i uspjeha u daljnjem radu za HČSP, ali i za Hrvatsku.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP