• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Izborni Zbor HČSP-a općine Brdovecbrdovec-zbor-1
Dana 07. listopada 2016. u Šenkovcu je održan izborni Zbor HČSP-a podružnice Brdovec, koji je predvodio naš dosadašnji povjerenik Marko Planinc i koji je ujedno izabran za predsjednika podružnice HČSP-a općine Brdovec. Za dopredsjednike su izabrani Filip Drenški i Ivan Žagar, tajnik je Hrvoje Kušević , a rizničar Ivan Ešegović, dok su članovi izvršnog odbora Željko Čićko i Ivana Žagar.
Moramo naglasiti da je općina Brdovec najveća općina u Hrvatskoj i da je stranka ovdje ustrojena po prvi puta.

Stranačko izaslanstvo je predvodio v.d predsjednika HČSP-a te predsjednik Županijskog vijeća Zagrebačke županije i podružnice grada Zaprešića Davor Trbuha, a još su bili nazočni, Mate Bekavac predsjednik Središnjeg odbora, Dragan Pocrnja predsjednik podružnice Novi Zagreb – zapad i predsjednik Nadzornog odbora HČSP-a, Renato Tomac član Nadzornog odbora te Loren Soče i Josip Opuhač članovi Suda časti HČSP-a.

Na početku Zbora odslušana je hrvatska himna, nakon čega je minutom šutnje odana počast svim poginulim vitezovima i bojovnicima za Domovinu u bilo kojemu njezinu povijesnom trenutku s naglaskom na Domovinski rat. Na kraju ovoga dobro pripremljenog i uspješnog izbornog Zbora odslušana je stranačka himna “Hrvatska je nama svetinja i Amen”, a domaćin i novoizabrani predsjednik je sve nazočne pozvao na domjenak koji se odvijao u pravom domoljubnom i pravaškom duhu.

Bog i Hrvati ! Za dom spremni!!

v.d predsjednika HČSP-a
Davor Trbuha

brdovec-zbor-2
brdovec-zbor-3
brdovec-zbor-4
brdovec-zbor-5