• Twitter
  • Facebook
  • Feed

IZBORNI ZBOR HČSP-a GRADSKOG ODBORA GRADA ZAGREBA ZA PREDSJEDNICU IZABRANA prof.MIRNA SUNIĆ ŽAKMANZbor_Zagreb2017_1

Dana 14.ožujka 2017. u Zagrebu  je održan Izborni zbor Gradskog odbora Grada Zagreba  kojeg su pripremili dobro organizirani predstavnici gradskih četvrti grada Zagreba.
Za predsjednicu je izabrana prof.Mirna sunić Žakman za dopredsjednike g.Goran Ante Blažeković i dipl.ing Marijan Smiljanić, a tajnika g.Ivan Iličić.

Za Nadzorni odbor izabrani su: dipl.ing.Damir Kolić predsjednik, Ivan Crnković član, Josip Opuhač član, Stjepan Jakovljević član i Dragan Pocrnja član.

Za Sud časti izabrani su:
Ivanka Franjić predsjednica, Ana Klobučar članica, Loren Soče član, Ankica Matijević članica i Ante Marjanović član.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su:
mag.oec.Matija Sovulj, Igor Kikić i Miroslav Duž.
Stranačko izaslanstvo predvodili su predsjednik HČSP-a Davor Trbuha i postrojnik Branko Krajačić.

Na početku Izbornog zbora odslušana je hrvatska himna, a minutom šutnje odana je počast i svim poginulim za Domovinu u bilo kojem njezinom povijesnom trenutku s posebnim naglaskom na Domovinski rat. Okupljenima se obratio sa prigodnim riječima predsjednik stranke Davor Trbuha. Kao glavne prioritete stranačkog djelovanja naveo je daljnji ustroj i jačanje stranke te je skrenuo pozornost na nadolazeće Lokalne izbore. Isto tako Zboru se obratila i novoizabrana predsjednica Gradskog odbora HČSP-a Grada Zagreba  koja je pozvala na zajedništvo i mudrost koja će nam itekao trebati. Na kraju ovoga uspješnog Izbornog zbora odslušana je stranačka himna “Hrvatska je nama svetinja i Amen”. Novom  vodstvu Gradskog odbora HČSP-a Grada Zagreba želimo puno sreće, mudrosti i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

Zbor_Zagreb2017_3

Zbor_Zagreb2017_4

Zbor_Zagreb2017_5

Zbor_Zagreb2017_2