• Twitter
  • Facebook
  • Feed

IZBORNI ZBOR GRADSKOG ODBORA HČSP-a GRADA ZAGREBA ZA PREDSJEDNIKA IZABRAN IVAN VOHRIĆDana 05. veljače 2019. u Zagrebu  je održan Izborni zbor Gradskog odbora HČSP-a Grada Zagreba kojeg su pripremili dobro organizirani predstavnici gradskih četvrti grada Zagreba.

Za predsjednika je izabran Ivan Vohrić za dopredsjednike izabrani su mr.sc. Darko Marinović i dipl.ing. Marijan Smiljanić.
Za tajnika je izabran Ivan Iličić.

Za Nadzorni odbor izabrani su: Loren Soče predsjednik, Siniša Novak član i Josip Opuhač član.

Za Sud časti izabrani su:
Miro Duž predsjednik, Zdravko Tkalčić član i Tomislav Rob član.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su:
Dragan Pocrnja, Borislav Strujić, Ivan Crnković, Žarko Gotal, Luka Bračić.

Na početku Izbornog zbora odslušana je hrvatska himna, a minutom šutnje odana je počast i svim poginulim za Domovinu u bilo kojem njezinom povijesnom trenutku s posebnim naglaskom na Domovinski rat. Okupljenima se obratio sa prigodnim riječima predsjednik stranke Davor Trbuha. Kao glavne prioritete stranačkog djelovanja naveo je daljnji ustroj i jačanje stranke u Zagrebu, ali i općenito.
Isto tako Zboru se obratio i novoizabrani predsjednik Gradskog odbora HČSP-a Grada Zagreba Ivan Vohrić ujedno i predsjednik podružnice Trešnjevka-sjever koji je pozvao na zajedništvo i mudrost koja će nam itekao trebati pogotovo sada kada smo pri samom kraju pokrivanja svih gradskih četvrti u Zagrebu. Izabrani tajnik i dopredsjednik stranke Ivan Iličić istaknuo je kako do sljedećih Lokalnih izbora koji su za dvije godine treba završiti ustroj u gradu Zagrebu kako bi mogli spremni ići na izbore u svim gradskim četvrtima. Na kraju ovoga uspješnog Izbornog zbora odslušana je stranačka himna “Hrvatska je nama svetinja i Amen”.
Novom  vodstvu Gradskog odbora HČSP-a Grada Zagreba želimo puno sreće, mudrosti i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP