• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Izabrano novo vodstvo Mladeži HČSP-a Zagrebačke županijeIMG_1719

Dana 15. lipnja 2013. održana je sjednica Županijskog vijeća Mladeži HČSP-a Zagrebačke županije na kojem je Vijeće izabralo svoje novo vodstvo. Sjednici su prisustvovali predsjednici klubova mladeži i povjerenici mladeži iz općina i gradova Zagrebačke županije. Za predsjednika je izabran Ivan Knežević (općina Luka), za dopredsjednike Miroslav Hrvatin (Velika Gorica) i Matej Lončar (Dugo Selo), a za tajnicu Zrinka Pezer (Sveta Nedelja).

Svi izabrani članovi vodstva su vrlo aktivni članovi HČSP-a koji su kroz svoj dosadašnji rad dokazali da su spremni i sposobni za ozbiljan politički rad na kojemu će stranka graditi svoju budućnost. HČSP upravo u Zagrebačkoj županiji najbolje manifestira svoj politički smjer koji je usmjeren na izgradnju nove mlade političke generacije. Naime, Ivan Knežević je povjerenik HČSP-a za općinu Luka, te je na proteklim lokalnim izborima bio nositelj najmlađe liste u općini. Zrinka Pezer je dopredsjednica podružnice Samobor – Sveta Nedelja, te je na proteklim lokalnim izborima bila najmlađa HČSP-ova nositeljica liste u Hrvatskoj. Matej Lončar je predsjednik podružnice HČSP-a za Dugo Selo, a Miroslav Hrvatin je predsjednik Mladeži HČSP-a Velike Gorice, te jedan od vodećih ljudi u velikogoričkoj podružnici HČSP-a.

Sjednici je prisustvovao i Frano Čirko, predsjednik Mladeži HČSP-a. Čirko je najavio pojačani intenzitet ustroja Mladeži HČSP-a po čitavoj državi, pošto je upravo Mladež HČSP-a najveće jedro koje vodi stranku. Stvaranje nove mlade generacije pravaša glavno je usmjerenje kojem ide HČSP. No, pošto se te nove generacije neće stvoriti same od sebe, potrebno je na njima intenzivno raditi i izgrađivati ih.

Bog i Hrvati!