• Twitter
  • Facebook
  • Feed

IVANA SUPINA POVJERENICA HČSP-a ZA PRIGORJE BRDOVEČKOPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospođu Ivanu Supina povjerenicom HČSP-a za Prigorje Brdovečko.
Za stranku to je od strateške važnosti da se uz već  postojeću podružnicu HČSP-a Brdovec ustroji i ogranak HČSP-a Prigorje Brdovečko buduäi da znamo da je Brdovec najveća općina u Hrvatskoj.
Izborni zbor ogranka održati će se 30.11.2019. u Prigorju Brdovečkom.
Sa tim činom ujedno se bude pojačala i stranačka organizacija u Zagrebačkoj županiji.

Ivana Supina rođena je 25. 08. 1984. godine u Zagrebu.

Mlada je i ambiciozna ekonomistica, poduzetnica, ponosna majka dvoje djece te kćer hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata na kojeg je jako ponosna.

Ivani je velika želja zastupati pravašku ideju, te se boriti za pravdu, istinu, budućnost naše djece i opstanak naše domovine koja je na koljenima u svakom smislu i pogledu. Navodi da se tako nešto može postići striktno kroz dosljednu, odvažnu i bez fige u džepu HČSP kojoj je upravo zbog tih karakteristika i pristupila te se želi maksimalno angažirati.
Istiće da kao poduzetnica kroz inovativne programe i projekte želi probati poboljšati razvoj gospodarstva, ali i život u Općini Brdovec općenito ako se za to stvore uvjeti.
Ivani želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP