• Twitter
  • Facebook
  • Feed

IVAN VOHRIĆ POVJERENIK HČSP-a ZA GRADSKU ČETVRT TREŠNJEVKA-SJEVERPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospodina Ivana Vohrića povjerenikom HČSP-a za područje gradske červrti Trešnjevka-sjever u Zagrebu. Za straku to je od strateške važnosti jer samo ta gradska četvrt broji 55.425,00 stanovnika po popisu stanovništva iz 2011.g. Stoga je iznimno važno ustrojiti podružnice u svim predjelima zagrebačkih gradskih četvrti gdje se za to stvore uvjeti.

Ivan Vohrić rođen je 04.01.1968.g.
Ivan je oženjen i otac sedmero djece.
Hrvatski je branitelj i sudionik Domovinskog rata kroz postrojbe Specijalne policije gdje ostvaruje zavidne rezultate. Do 2000.g. radio je u MUP-u, u sastavu krim policije na Črnomercu gdje je predvodnik grupe koja radi na suzbijanju krim.organizacija.
Ivanu je velika želja zastupati pravašku ideju u stranci koja je po njemu kako kaže jedina čista, dosljedna i pravaška za razliku od nekih pravaških stranaka koje su svačije samo ne svoje.Ivan navodi kako želi pomoći svojoj stranci u svakom pogledu te ojačati čisto pravaštvo.Napominje kako pravašima treba vratiti stari sjaj, ali kako tvrdi jedino kroz HČSP.
Ivanu želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP