• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Ivan Mamić Ićola pristupio u HČSP BiHDne, 1. lipnja 2011.
Ivan Mamić-Ićola iz Tomislavgrada, predsjednik HVIDR-e Herceg-bosanske županije, pukovnik HVO-a, zapovjednik HOS-a Tomislavgrad, vijećnik u vijeću TG-a, bivši dopredsjednik HSP B i H Tomislavgrad i član Glavnog stana, nezadovoljan poslije-izbornom koalicijom ove stranke s tzv. platformašima, nedavno je napustio tu stranku.

-Član sam HSP-a dvadeset godina, još od onoga HSP-a Paraginog u Hrvatskoj 1991. godine, ali više se ne prepoznajem u stranci kojoj je sada predsjednik dr. Jurišić.

Svoje bivše kolege nazvao je izdajnicima svoga naroda i kao nezavisni vijećnik djelovao je do danas, kada je odlučio pristupiti u Hrvatsku čistu stranku prava, koju kako kaže prepoznaje kao posljednje utočište u kojemu se kao svetinja čuvaju pravaška i državotvorna načela s kojima nema pogađanja, niti uzmicanja od istih.

Hrvatski HČSP pozdravlja pristupanje Ićole u bratsku stranku kojoj je predsjednik Tadija Ljubičić. Svi članovi HČSP BiH su ujedno i naši članovi tako da se praktično radi o jednoj stranci, ali glupim formalizmom i administracijom podijeljenom u dvije države.

Nastavlja se raspad platformaškoga HSP-a Đapić-Jurišić

Nema komentara