• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HSP: JAD, OČAJ, RAZOČARENJE I TUGA ILI “DOM SVIH PRAVAŠA” PROSUDITE SAMIHSP_koalicija1

Mnogi se ljudi, domoljubi i pravaši pitaju zašto se ne ujedinimo pa evo odgovora.
Prije svega kao čisti pravaši dužni smo pravaše iz HSP-a upozoriti na mnoga nedjela njihovih vođa koji stranku uporno guraju u tamu sve dublje i dublje pritom skrivajući svoje interesne i egocentrične ambicije kao zmija noge. Nakon ovih Lokalnih izbora sasvim je jasno zašto je HSP odustala od pravaške platforme i zajedničkog izlaska pravaša na Lokalne Izbore 2017. temeljem dogovora iz studenog 2016. Već u siječnju ove godine upravo iz razloga kako bi HSP mogla ostvariti svoje ambicije u velikoj većini uz HDZ, SDP, HSLS i Beljakov dobro znamo kakav HSS. Da bi to ostvarili dobro im je došlo postrojavanje A-HSP-a na Trgu bana Josipa Jelačića kako bi mogli napraviti odmak od njih osuđujući to više nego ijedna ljevičarska stranka što smatramo da nije bilo korektno sa njihove strane. Ako se ne slažete nemojte niti osuđivati svaka stranka ima svoj program i sama snosi ili ne snosi posljedice za to. Nakon toga lako je bilo udaljiti se i od HČSP-a i dovesti nas pred gotov čin da u Zagrebu na izbore HSP izlazi sa novonastalom i nitkom poznatom strankom Hrvatska Budnica te su odlučili da njihovog predsjednika budu podržali za gradonačelnika Zagreba što je bio totalni apsurd i fijasko, ali HSP-u nije jel Budnica ima novaca i bude im financirala kampanju u gradu Zagrebu pri tome gledajući samo vlastite interese, a ne pravaša općenito na što HČSP nije nikako mogla pristati. Nadalje predsjednik HSP-a rekao je zajedno sa svojom glavnom tajnicom da HSP bude pragmatična po pitanju Lokalnih izbora, da će koalirati sa svima. Mi iz HČSP-a bili smo zgroženi, ogorčeni i to nismo mogli nikako prihvatiti. Znači cilj im je bio uhljebit se sa svima umjesto izaći sa pravašima što je prirodno Bogu i ljudima. Da je to uistinu tako daje Vam primjer predsjednik HSP-a Karlo Starčević koji za župana u Ličko-senjskoj županiji izlazi kao nezavisni kandidat uz HNS pod okriljem nezavisne liste “Bura promjena”. Isti taj Karlo Starčević voli pričati na skupovima citiramo:” kako je zajedništvo pravaša rak rana svih neprijatelja” ili pak:” HDZ i SDP su najveći i jedni krivci za ovu katastrofalnu gospodarsku, ekonomsku i moralnu krizu u kojoj se nalazimo” i što onda predsjednik HSP-a radi odlučuje sa njima izaći na Lokalne izbore, a uokolo poziva na nekakvo pravaško ujedinjenje ili sa druge strane prvi su na Bleiburgu do oltara po klupama moleći se za žrtve Bleiburga i Križnih puteva koje su upravo počinili očevi ili djedovi onih sa kojima su izašli na ove Lokalne izbore SDP-HDZ. Još više žalosti kada znamo tko su krivci za oko četrdeset pravaških i HOS-ovih duša te visokih dužnosnika HSP-a i HOS-a u ratno vrijeme. Sve je jasno! Kako se to moglo zaboraviti i ići sa takvima i to ne prvi puta? Pitamo se tko je tu lud?
Da nebi zaboravili i glavnu tajnicu HSP-a koja vuće sve konce u stranci te je upravo njenom zaslugom Starčević i instaliran na čelo HSP-a sve u svrhu rješavanja prvenstveno svoje egzistencije u naredne četri godine pošto je jedina osoba u stranci na plaći. Moramo biti objektivni i pohvaliti članove HSP-a iz Zagrebačke županije (Samobor, Velika Gorica i Dugo Selo) koji su se oduprijeli interesnoj skupini i izašli sa HČSP-om na izbore i zajedno ostvarili ulazak u gradsko vijeće Velike Gorice. Nažalost mizeran je to primjer kada znamo da je tako moglo biti diljem Hrvatske, ali ne dotičnima su bitniji vlastiti interesi i egzistencija pojedinaca nego mišljenje šireg članstva. I ONDA TAKAV HSP POZIVA NA UJEDINJENJE I NAZIVA SE DOMOM SVIH PRAVAŠA stvarno smiješno ili pak tužno i žalosno! Da nebi ispalo da izmišljamo napisati ćemo par primjera gdje i kako je HSP izašao na lokalne izbore, a staviti ćemo i slike na uvid. I na samom kraju pozivamo sve istinske pravaše kojima je u srcu ljubav prema domovini i ispred svega nacionalni, a ne osobni interes neka sljede primjer Oca domovine koji je nekada davno takav HSP napustio i osnovao te utemeljio HČSP.
Sve ćemo završiti jednim prigodnim citatom Oca domovine:”Ako nisi svoj onda si svačiji”
Pametnome dosta!
HČSP

Ličko-senjska županija nezavisna lista “Bura promjena” listu sačinjavaju pod krinkom HSP-HNS nositelj nezavisne liste predsjednik HSP-a Karlo starčević bez imena stranke.
Bjelovarsko-bilogorska županija/Đulovac SDP-HSP
Zadarska županija/Obrovac HSLS, HSP-SDP
Benkovac/ HDZ-HSP
Sisačko-moslavačka županija/Kutina
HDZ, HSLS, HSP, HSU ovdje HSP ima i dogradonačelnika HOS-ovca Damira Markuša na listi HDZ-a 🙁
Novska/ HSP-HSLS
Primorsko-goranska županija
HDZ, HSP
Splitsko-dalmatinska/Trogir
HDZ, HSP

HSP_koalicija14 HSP_koalicija13 HSP_koalicija12 HSP_koalicija11 HSP_koalicija10 HSP_koalicija9 HSP_koalicija8 HSP_koalicija7 HSP_koalicija6 HSP_koalicija5 HSP_koalicija4 HSP_koalicija3 HSP_koalicija2