• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HRVATSKA CRVENA – OD STIDA ILI KOMUNISTA?Piše: Luka Podrug
Uhićen je i brzopotezno kažnjen zatvorom mladić koji je na Thompsonovom koncertu u Zagrebu nosio kapu sa slovom U i «šahovnicom» kako podrugljivo mediji zovu hrvatski grb. Kažnjen je zatvorom i novčano zbog politike jer nikakvo nedjelo nije počinio. Hrvatska ozbiljno tone u bezakonje. Dirigirani mediji i korumpirani političari pokrenuli su u ovome kao i u mnogim drugim slučajevima organizirani javni linč protiv mrskih neprijatelja koji nose nepodobna obilježja. Nepodobna pa ni kažnjiva naravno nije crvena zvijezda čak ni kada je na agresorskoj jugo zastavi. Sve ovo već bezbroj puta viđeno i ne izaziva više čuđenje kod šire javnosti. Podobni suci su i ovaj put sudili po diktatu vlasti i po unaprijed napisanom scenariju. Razlika između ovoga i drugih slučajeva je samo u jednom presedanu. Za totalitarne sustave to je nebitna sitnica, ali za zemlju koja teži demokratskom ustroju to je nedopustivo. Naime mladić je kažnjen sa dvadeset pet dana zatvora i 1600 kuna novčane kazne a da pri tome nije prekršio niti jedan zakon. Niti jednim zakonom nije kažnjivo nošenje i isticanje slova U, a još manje hrvatskog grba ili kako komunjare u medijima kažu « šahovnice». Nitko ne može biti kažnjen za djelo koje kao kažnjivo nije propisano zakonom u trenutku izvršenja… uče studenti prve godine pravnog fakulteta. U Hrvatskoj umjesto pravne države i poštivanja zakona vladaju pravila pionira malenih, koji se ne trebaju držati zakona kao pijani plota veće se sa mrskim hrvatskim neprijateljem mogu i moraju obračunati svim raspoloživim sredstvima. Još ponajmanje je kažnjeni mladić remetio javni red i mir. Ako ga je remetio onda ga je remetilo i ostalih 120 000 posjetitelja koncerta, pa bi ih sve trebalo kazniti što su se drznuli na Dan branitelja u glavnom gradu pjevati rodoljubne pjesme. Koji su drski primitivci ti hrvatski branitelji. Kako se usuđuju tražiti dopuštenje za glavni trg iako nisu pederi, perverznjaci, pijanci, drogaši, vulgarni nasilnici i slični urbani poželjni korisnici glavnog trga. Branitelje treba protjerati na udaljenu ledinu izvan grada izjavio je urbani rasist Banac koji vodi jednu od opskurnih udruga za zaštitu ljudskih prava. Za tu i slične udruge hrvatski branitelji nisu ljudi, nego nacionalisti, ustaše, fašisti, talibani, ruralni, konzervativni i nazadni, manje vrijedni stvorovi koji ne zavrjeđuju glavni trg. Krajnji je čas da hrvatski branitelji sa svim ostalim normalnim rodoljubima svim tim mrziteljima, riječju i djelom, jasno i odlučno pokažu kako će na glavne trgove u svim gradovima, slobodno dolaziti uvijek kada zažele bez ičijeg dopuštenja ili pitanja.

Mirna, tiha, demokratska i civilizirana hrvatska većina izložena je beskrajnom poniženju od strane šačice korumpiranih novinarčića, puzavih marioneta u vrhu politike i udbaških doušnika u vodstvima civilnih udruga. Nitko se više u ovoj zemlji ne poziva niti uzda ni na Ustav, ni na Zakon ni na trodiobu vlasti. Nepodobni se eliminiraju bez obzira na zakon, a zakoni se donose bez obzira na volju većine. Ostvareno je komunističko jedinstvo vlasti na kapitalističko- globalistički način. Sanader i Mesić slušaju svoje bjelosvjetske vladare i vlasnike te slijepo i ponizno provode sve naloge ne pitajući narod ni za što. Sramotni Hrvatski sabor je pao ispod razine nekad uvredljivog kokošinjca, jer više nitko u njemu niti ne kokodače. Svi su kupljeni i ušutkani. HDZ kao vladajuća tzv. demokršćanska stranka poštuje volju većine i stavove Katoličke crkve ukoliko iz Bruxellesa ne zapovjede drukčije, reče i ostade živ ovih dana «rodoljub» Hebrang. Takvim ljigavim pristupom katolici donose nekršćanske zakone, domoljubi dižu ruke za izdaju, moralni potiču nemoral, a o radu i poštenju govore komunisti, pa može i Čačić o korupciji. Sve je relativizirano. Hrvatska je stvarno zemlja iz bajke, zemlja čudesa, Nema primjera da je jedan narod toliko žrtvovao za slobodu, neovisnost, demokraciju i budućnost a tako ponizno, šutljivo, kukavički i jadno podnosi, bira i tolerira šačicu izroda koji je svjesno, sustavno i za tuđi račun rastaču.

Stvarno je čudno što struja poskupljuje samo dvadeset posto i što je benzin ovako jeftin. Zaslužili smo mi bolje i skuplje.

Hrvatski list, 10 srpnja 2008 Luka Podrug