• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Hrvati, ne bacajte glasove na liste bez šansi za ulazak u SaborPriopćenje za javnost – svima

Hrvati, ne bacajte glasove na liste bez šansi za ulazak u Sabor

Hrvatska čista stranka prava se pred ove sudbonosne izbore obraća hrvatskoj domoljubnoj i državotvornoj javnosti i upućujemo joj apel savjesti. Naime, svima je poznato da nije došlo do sveopćeg okupljanja domoljubnih političkih snaga, nego naprotiv, na ovim izborima imamo najviše lista u dvadeset-godišnjoj povijesti Nove hrvatske države. Jedina ozbiljna domoljubna koalicija je ona koju čine Hrvatska čista stranka prava i HSP dr. Ante Starčević s nositeljicom svih lista Ružom Tomašić i jedino našoj koaliciji ankete daju velike šanse za ulazak u Hrvatski državni sabor.

Zbog lošeg izbornog zakona i zakona o političkim strankama, pred svake izbore se množe tzv. domoljubne stranke i liste od kojih je dobar dio dirigiran iz HDZ-ovih i Kukuriku krugova, jer jedino oni profitiraju od naših propalih glasova. Stoga pozivamo stvarne domoljubne liste, neka pozovu birače da daju glas našoj koaliciji, a sve domoljubne birače neka se oni ujedine oko naše liste. Jedino tako možemo pobijediti manipulatore, koji stvaraju lažni privid razjedinjenosti državotvorne i domoljubne pravaške političke scene.

Mi ujedno obećajemo, ako ankete koje će biti objavljene u četvrtak 1. studenoga i u petak 2. studenoga 2011., pokažu da neka druga domoljubna lista ima više šansi za ulazak u Sabor od naše, da ćemo pozvati sve naše birače i članove stranke da toj listi daju glas.

U Zagrebu, 29. studenoga 2011.

Josip Miljak, predsjednik