• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP:OTVORENO PISMO VLADI I NARODU RH!Nepoštovana Vlado RH kada je riječ o sirotinji koja jedva preživljava i nema za egzistenciju ili prosjaku iz Knina koji prosi ili mulja za 60 kuna kako god da je, radi se medijska pompa i čovjek se procesuira u roku nekoliko dana što kroz Ministarstvo unutarnjih poslova i naravno u ovom slučaju kroz “brzo i učinkovito pravosuđe”.

Dok sa druge strane lopovi, kriminalci i ratni profiteri iz HDZ-a što potvrđuju i pravomoćne presude za pljačku države i njenih poreznih obveznika ( Hrvatica i Hrvata ) procesuiraju se po dva desetljeća, a kazne ako i jesu pravomoćne osuđeni izdržavaju po “ zatvorskim bolnicama”, “pretragama” i vikendima te uživaju unutar zatvorskih zidina pažnju i privatnost jer ipak su oni bili medijski popračeni lopovi iz državnog i vladajućeg vrha.

Sramite se i pogledajte se svi zajedno u ogledalo i raspustite se!

HRVATSKI NARODE ZNAŠ SVE I UPORNO IH NAGRAĐUJEŠ NA SVIM DO SADA IZBORIMA VEĆ 30 GODINA ZA PLJAČKU, LOPOVLUK, MALVERZACIJE, IZDAJU, NEPOTIZAM, MANIPULACIJE, DODVORNIŠTVO I SVE ONO ŠTO SE KOSI SA HRVATSKIM NACIONALNIM INTERESIMA

NAGRAĐUJEŠ ONE KOJI SU VLADALI U BIVŠOJ SFRJ ILI PAK ONE KOJI SE PREDSTAVLJAJU VJERODOSTOJNIMA I NOSE SLOGAN ZNA SE, A VLADU SLAŽU SA NEPOSTOJEĆIM MANJINAMA ILI SA ONIMA KOJI SU BILI AGRESORI NA HRVATSKU U DOMOVINSKOM RATU I KOJI ZAHVALJUJUĆI  VAMA OSTVARUJU SOCIJALNA PRAVA I MIROVINE ZA AGRESIJU NA HRVATSKU I NJEN NAROD ZA VRIJEME DOMOVINSKOG RATA DOK SU MNOGI HRVATSKI DRAGOVOLJCI I BRANITELJI OBESPRAVLJENI!

NA KRAJU DA LI ZASLUŽUJEMO KAO NAROD BOLJE I PROSPERITET?

NARAVNO DA NE JER KAKAV NAROD TAKVA I DRŽAVA!

HRVATSKI NARODE GDJE TI JE SAVJEST!

OTRIJEZNI SE! AKO TI NIJE STALO DO DOMOVINE, TO DUGUJEMO NAŠIM SINOVIMA KOJI NISU DALI ŽIVOTE UZALUD I ZA TAKVU HRVATSKU!

U Zagrebu 14. listopada 2021.

Bog i Hrvati!

HČSP