• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP:DO KUDA SEŽE ISMIJAVANJE DOMOVINSKOG RATA “HRVATSKIH FILMSKIH REDATELJA”ministarstvo_ljubavi_sramota

Televizijska kuća, čiju smo pretplatu obavezni plaćati ako ne želimo da nam ne poštivanjem iste ne “dahće” Hanžekovićev ured za vratom, danas će na svom “meniju” imati film naziva Ministarstvo ljubavi.
Spomenuti film, drugarica i drugova koji je prije par dana bio skinut sa repertoara, danas će biti prikazan – da li zbog reakcije redatelja filma ili se sama televizijska kuća (možda da podigne razinu gledanosti svog programa), odlučila prikazati film, koji je u stvari na neki način “dijete” dotične tv kuće – pošto je ista navodno financirala Ministarstvo ljubavi!

Film je okarakteriziran kao hrvatska filmska komedija, stoga se mi kao Hrvatska čista stranka prava slobodno možemo zapitati u kakvoj to državi živimo – nije li dovoljno što većina stvari vezanih uz Domovinski rat još nije razriješena, pa ćemo sada gledati i još malo “lakrdije” na račun Domovinskog rata te ogromne žrtve i stradavanja koje su podnešene ili je “svita” koja je odlučila sporni film ipak prikazati išla onom linijom – da je veličina čovjeka u tome, da se zna “šegačiti” na vlastiti račun.
Samo kao i obično, ne vodeći računa, koliko će ljudi pri tome biti povrijeđeno. Pogotovo udovice poginulih branitelja, njihove obitelji, djeca nestalih i poginulih hrvatskih branitelja i na koncu sami branitelji.
Hrvatski narode, zato hajde, smijte se sami sebi, pošto nam se ionako čitav svijet smije!
A kad nam već druga Ministarstva u državi “aljkavo” rade svoj posao, možda se učinkovitim pokaže barem Ministarstvo ljubavi!

Bog i Hrvati! Za dom spremni!
HČSP