• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP:DALI JE NA POMOLU JOŠ JEDNA VELEIZDAJA VLADAJUĆIH PO PITANJU SAVUDRIJSKE VALE?savurdijska_vala
Gotovo je nevjerojatno do koje mjere su spremni ići predvodnici desnog krila komunističke partije (HDZ) u svom kukavičjem podilaženju EU (čitaj Njemačkoj) i ponižavanju hrvatskog naroda i nadasve hrvatskih branitelja koji su svoje živote položili na oltar Domovine?
Citiramo rečenice iz VL od četvrtka 14. rujna 2017. godine :” Uvjereni smo kako arbitražna presuda nije nešto s čime Hrvatska ne bi mogla živjeti, a neuspjehom ne smatramo ni to što je Slovenija dobila tri četvrtine, umjesto dvije trećine zaljeva, što se isticalo kao nešto na što bi Hrvatska mogla pristati.” ??!
Nadalje se iz vlade kaže:” Ističemo, kako je udaljenost između tih dviju crta samo dvjestotinjak metara, te kako nitko ozbiljan i dobronamjeran oko toga ne bi trebao raditi probleme.”

“Nitko ozbiljan i dobronamjeran…..”??!

Pitamo mi vas, drugovi i drugarice, “dobronamjeran” prema kome??! Prema hrvatskom narodu ovakva politika kakvu vi provodite sigurno nije dobronamjerna.
Nitko vam nije dao pravo da trgujete i jednim jedinim pedljom hrvatske zemlje ili mora! To pravo ne može dobiti nitko!

To pravo, drugovi i drugarice, oduzeto vam je od strane mrtvih sinova i kćeri ovog naroda, koji su svoje živote dali za slobodu hrvatskog naroda i države i to ne samo u Domovinskom ratu.
Uostalom, avnojevska krepalina od države već nam je uzela Boku i Zemun, da o Srijemu, Bačkoj i Banatu o Bosni i ne govorimo, a vi, europski prirepci dali bi još?
Kome??!
Slovencima? Alpskim srbima?
Što je još gore, u trenutku kada slovenski parlament zvecka oružjem, tražeći raspravu o spremnosti slovenske vojske na možebitni rat s Hrvatskom??!
Pa zar vaš kukavičluk nema granica?
Što će te dalje dati? Bosancima ratnu luku i koridor na otvoreno more? Srbima zemlju preko Dunava i Ade na Dunavu, uz objašnjenje  “pa to su samo mali otočići, bez njih Hrvatska može”??!
Vi, drugovi i drugarice, vrijeđate pamet ovog naroda, vrijeđate našu pamet, jer ste u svom kukavičluku zamislili da ste zaštičeni funkcijama. E, niste.
Nema te funkcije koja štiti od veleizdaje, a davanje zemlje ili mora tuđincu, najveći je stupanj veleizdaje. Uostalom, pročitajte Ustav.
HČSP će u slučaju da se mimo Ustava, kao i mimo prava hrvatskog naroda odluči o prihvaćanju kontaminiranih odluka Arbitražnog suda, te Sloveniji ustupi Savudrijska vala, pozvati hrvatski narod na opći prosvjed na ulice, te pokrenuti narodni referendum.
U isto vrijeme, tražit ćemo odgovornost svih onih koji sudjeluju u ovom cirkusu, kao i odgovornost za veleizdaju. Nadalje, tražit ćemo odgovornost i svih onih koji bi za prijedlog Vlade, koji ide u pravcu davanja mora Sloveniji, glasovali u Hrvatskom državnom Saboru.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!