• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP: UVIJEK MOŽE GORE! MINISTARSTVO KULTURE RH NAKON SKORO 30. GODINA UKIDA TJEDNIK ZA KULTURU “HRVATSKO SLOVO”!Tako je Ministarstvo kulture RH uz blagoslov nehrvatske vlade koja je ionako orijentirana po svemu projugoslavenski ukinula nakon 27. godina hrvatski tjednik za kulturu Hrvatsko slovo. Iz dana u dan kada mislimo da ne može gore ipak može još gore jer jedina istina je ta da se želi zatrti sve hrvatsko!

Pa je tako u petak, 11. veljače 2022. na novinskim kioscima izašao zadnji, 1.350. broj hrvatskog tjednika za kulturu „Hrvatsko slovo“.

Razlog je taj jer je Ministarstvo kulture RH odbilo izdvajati 400.000 kuna godišnje za taj hrvatski kulturni izričaj i identitet dok sa druge strane nije problem izdvajati iz državnog proračuna 4.905.000 kuna za Srpsko narodno vijeće (SNV) od čega samo 3.750.000 kuna ide za njihovo tjednik Novosti, dok se za talijansku izdavačku kuću Edit izdvaja 6.350.000 kuna od čega za njihov dnevni list “La Voce del popolo” ide 5.345.000 kuna.

Tako da sada u ovoj projugoslavenskoj hrvatskoj srbi koji su izvršili agresiju na Hrvatsku imaju gotovo ista čak i veća prava nego je to bio slučaj u bivšoj SFRJ dok ih Talijani nisu imali niti u tragovima dok danas imaju divan osjećaj kao da žive u Italiji, a ne u Hrvatskoj!

Zato pamti podanički i sluganski narode i na sljedećim izborima nagradi te iste sa još jednim mandatom za daljnje upropaštavanje onoga što je ostalo od Hrvatske!

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP