• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP: UPRAVNI SUD ODBACIO TUŽBU PUČISTA IZ SPLITADana 05.12.2019. Upravni sud donio je presudu.
Odbija se tužbeni zahtjev pučista iz Splita na čelu sa dr. Krunoslavom Hrvačićem za poništavanjem rješenja Ministarstva uprave Republike Hrvatske od 18. lipnja 2018. godine koje je donjelo odluku da Davor Trbuha predsjednik HČSP-a ostaje jedina legitimna i ovlaštena osoba za predstavljanje Hrvatske čiste stranke prava.

Da se podsjetimo i malo pojasnimo.
Pučisti iz Splita na čelu sa dr. Krunoslavom Hrvačićem koji je na nelegalnom i nelegitimnom Saboru u Splitu izabran za predsjednika stranke, a koji u tome trenutku nije bio niti član stranke niti je isti zaveden u registru članova HČSP-a zajedno sa svojim mentorima koje nije vrijedno niti spominjati.
Na podmukli način željeli su svrgnuti aktualnog predsjednika i njegov Glavni stan samo iz jednog razloga jer je predsjednik HČSP-a Davor Trbuha zabranio uz većinu članova Glavnog stana svaku suradnju te izlazak na Lokalne kao i Parlamentarne izbore sa HDZ-om i njihovim satelitima poput HSP-AS i na veliku žalost HSP-om iz dobro nam znanih prije svega ideoloških i moralnih razloga.
Kada su pučisti uvidjeli da se više ne budu mogli uhljebljivti uz pomoć HDZ-a pritom ne radivši ništa, u gradove, općine i županije te za dizanje ruku dobivati teško stečeni novac poreznih obveznika revoltirani i bjesni krenuli su rušiti Trbuhu.
Bitno je napomenuti da su pučisti unatoč zabrani koaliranja sa spomenutim strankama 2017.g. svejedno koalirali i podržavali HDZ u Splitsko-dalmatinskoj županiji nakon čega je Trbuha raspustio Županijsko vijeće HČSP-a Splitsko-dalmatinske županije te podružnice Split, Solin i Podstranu, a Sud časti HČSP-a suspendirao je kompletna vodstva spomenutog Županijskog vijeća kao i podružnica.
Uglavnom to su jedini i glavni razlozi zašto je krenula hajka na predsjednika stranke Davora Trbuhu uz medijsku deskriditaciju, laži, obmane, organiziranjem puča, željom za nelegalno registriranje izabranih pučista kao vodstvo stranke u Ministarstvo uprave RH koje ih je Bogu hvala odbilo, pa sve do tužbe na Upravnom sudu koji je isto tako odbio njihov tužbeni zahtjev.
Istina na kraju pobjedi!

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP