• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP: UDBA NA DJELU JAČE NEGO IKADA! KATOLIČKA CRKVA U AUSTRIJI DONIJELA ODLUKU O ZABRANI SLUŽENJA MISE NA BLEIBURŠKOM POLJU!!VELIKA SRAMOTA !!!
Katolička crkva u Austriji donijela je odluku o zabrani služenja mise na Bleiburškom polju, pišu austrijski mediji.
Kako prenosi kaernten.orf.at, Katolička crkva u Austriji u svom priopćenju navodi da je toj odluci prethodila detaljna analiza obilježavanja  73. Bleiburške tragedije 2018. godine, kao i brojni razgovori na razini austrijske i hrvatske biskupske konferencije, s vjernicima hrvatske zajednice u Koruškoj, te s predstavnicima austrijskih sigurnosnih vlasti.

Po mišljenju HČSP-a rezultati su to detaljne analize UDB-e, antihrvatske falange i antihrvatske Austrijske falange koje mrze sve živo i mrtvo hrvatsko, pogotovo UDB-a koja je u potpunosti preuzela Počasni Bleiburški vod o čemu smo već pisali na našim službenim stranica 10. svibnja 2018. g.
Danas vidimo rezultate istih i na čiju inicijativu je to sve i pokrenuto još 2012.g. dok je danas ova sramotna odluka prema hrvatskim dušama koje i onako ne počivaju u miru skroz kulminirala.
Evidentno je da se sva ova sramota nad kojom se možemo naprosto samo zgražavati gdje se zatiru sve hrvatske žrtve mučki ubijene na Bleiburškom polju, ali i na Križnom putu može pripisati jedino dolasku Bože Vukušića, Vice Vukojevića i kao šečer na kraju Vladimira Šeksa u sami vrh Počasnog Bleiburškog voda. Sve su to eminentna imena sa kojima usko surađuje i na veliku sramotu i sam kardinal Josip Bozanić. To je na žalost i sramotu danas naša Hrvatska stvarnost i realnost! Ni za vrijeme Jugoslavije “nije se radio takav pritisak” na spomen, molitvu i odavanje počasti našim mrtvima i mučki ubijenima na Bleiburškom polju kao što se radi danas u ajmo reći ” slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj” čiji su vlastodršci upravo djeca i unuci onih koji su te iste zločine opravdavali i sprovodili u dijelo. Dragi hrvatski narode, ali ti si taj koji bira to zlo HDZ-SDP iz godine u godinu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP

Šeks prima Svetu pričest: Hrvatski Juda br.1