• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP protiv ulaska u EU i NATOČelnici Hrvatske čiste stranke prava danas su u Zadru održali konferenciju za novinare na kojoj su izjavili da su protiv “guranja” Hrvatske u Europsku uniju i NATO te protiv povratka Srba.
Predsjednik HČSP-a Josip Miljak je ustvrdio da sedmdeset posto hrvatskoga naroda ne podržava ni HDZ, ni SDP, kao ni ostale alternative bliske s politikom tih stranaka. “Tako smo u situaciji da 30 posto njih terorizira nas 70 posto. Vlast je s obzirom na tu činjenicu, nelegitimna, bez obzira na činjenicu što je legalno izabrana na izborma”, rekao je Miljak. Po njegovim riječima izlaz je iz sadašnje situacije da narod kaže odlučno ne onima koji danas Hrvatsku vode, kako je rekao, u potpunu propast.

Politički tajnik stranke Luka Podrug je rekao da će se na narednim parlamentarnim izborima birati strana, a ne stranka. HČSP je na strani hrvatskog naroda i Hrvatske, rekao je Podrug. “Ovoj zemlji potreban je dosljedni obračun s komunizmom i kriminalom, jer je Hrvatska još uvijek komunistička i kriminalna”, ustvrdio je Podrug.