• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP: POZIV NA GRAĐANSKI NEPOSLUH! 

Hrvatice i Hrvati od mirnih prosvjeda diljem Hrvatske na žalost  nema ništa!
Stožerašima i stožeru koji je protuzakonit i protuustavan to ne predstavlja apsolutno ništa i ne stvara im nikakav problem jer po svemu sudeći oni su iznad zakona!
Stoga Hrvatska čista stranka prava poziva sve Hrvatice i Hrvate sve nas zajedno, kako nas “stožer” dijeli na cijepljene i necijepljene na GRAĐANSKI NEPOSLUH!
Ako smo složni kao nacija mogli pružiti otpor i obraniti se od srpskog agresora u Domovinskom ratu zasigurno ćemo SVI MI ZAJEDNO znati odgovoriti i na ovu diktaturu koja nam je nametnuta od strane globalističkih poslušnika koji upravljaju državom i stožerom.

Sve mjere donešene su protuustavno i protuzakonito pogotovo ove zadnje o covid putovnicama bez kojih se neće moći ići na posao, ući u sve državne institucije o kojima svi kao državljani RH ovisimo, a koje za sobom povlače niz neželjenih i negativnih posljedica za nas i naše obitelji jer ugrožavaju egzistenciju i niz drugih neželjenih posljedica, a koje stupaju na snagu od utorka 16. studenog 2021. Sve u svrhu kako bi se ljude zastrašilo i prisililo na cijepljenje. Za tu opasnu podjelu i etiketiranje među narodom niti je zakon izrađen, niti je u Saboru vođena rasprava, niti je izglasan, niti je usvojen, niti je stupio na snagu. Stoga covid potvrda je ništavan dokument, jer nije utemeljen na zakonu, barem ne hrvatskom zakonu.
Covid potvrda po tome zakonski ne postoji i tako se prema tome trebamo i odnositi.

Pravno gledajući zabraniti ljudima koji nisu cijepljeni ili se iz zdravstvenih razloga ne mogu cijepiti je kršenje zakona, Ustava i temeljnih ljudskih prava kao i sloboda kretanja zagarantirana Ustavom RH.

Znači držva  koju smo stvarali, za koju smo se borili ne funkcionira već odavno, a kamoli sad kada se provodi čista diktatura. Ovo je prešlo sve mjere i treba se prema tom problemu postaviti za početak upravo građanskim neposluhom.

Dokazano je DA oni ljudi koji su cijepljeni prenose virus kao i oni koji cijepljeni nisu, isto tako mogu se zaraziti i završti u bolnici sa težim simptomima, na kisiku ,respiratoru ili umrijeti.
Postavlja se pitanje na laičkoj i na znanstvenoj razini čemu sve to?
Posrijedi je ono što govorimo od samog početka, a to je Novi svjetski poredak!

U Zagrebu 13. studenog 2021.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
Hrvatska čista stranka prava.