• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP POZIVA NA BOJKOT PLAČANJA PRETPLATE PROJUGOSLAVENSKOJ”HRT”!Na žalost projugoslavenska HRT “Hrvatska radio televizija” u udarnom terminu 20.rujna 2021. nakon dnevnika počela je emitirati serijal o NDH U 12 epizoda.

Ono što najviše žalosti je to da je scenarist i glavni voditelj veliki mrzitelj svega hrvatskoga dr. Hevoje Klasić i njegov kolega isto tako orjentiran Miljenko Bukovčan.

Ono što još više zabrinjava i žalosti je to da su skoro svi povjesničari koji imaju izlaganja u dokumentarcu srpske nacionalnosti koji pričaju ekavicom ili ortodoksni komunisti kao i sami scenaristi.

Dok sa druge strane istiniti dokumentarci i filmovi redatelja i producenta Jakova Sedlara o hrvatskoj patnji i istinitoj povijesti su zabranjeni i tabu su tema na javnoj TV, ali i općenito.

Onda si samo možete zamisliti u kojem kontekstu je okarakterizirana NDH i početak revolucije napačenih Hrvata nazvanih zločincima i teroristima protiv diktature kralja Aleksandra i kraljevine SHS koja je tlačila hrvatski narod i bila je upravo takva prema Hrvatima.Isto tako zločinački četnički pokret i njihovi krvavi pirovi i genocid nad hrvatskim narodom se niti ne spominje jer je dotičnima to izgleda normalno.

Hrvatska čista stranka poziva na bojkot plačanja pretplate HRT i gledanja ovog  sramotnog serijala koji je počela prikazivati HRT kako bi dodatno ponozila hrvatski narod kroz povijest u težnji  ka slobodi nezavisnosti i vlastitoj državi okarakterizirajući ga kao zločince i teroriste što je sramotno i nedopustivo dok sa druge strane veliča kraljevinu SHS i diktatora.Ovo je još jedan dokaz kakve projugoslavenske i mačehinske Vlade vladaju Hrvatskom već 30. godina.Probudi se hrvatski narode ako te još ima!

Bog i Hrvati!

HČSP