• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP-ova županica je 28-godišnja ekonomistica06. ožujka 2009. JAVNO – najčitanija vijest

HČSP je predstavio svoje kandidate za lokalne izbore u Zagrebačkoj županiji. Kao županicu kandidirat će Jasenku Okrošu Herceg (28).

Županijsko vijeće Hrvatske čiste stranke prava Zagrebačke županije, izabralo je kandidate za predstojeće lokalne izbore, te najavljuju da će za čelno mjesto biti kandidirana 28-godišnja Jasenka Okroša Herceg, ekonomistica iz Ivanić Grada.
Okroša Herceg će, najvjerojatnije, biti najmlađa kandidatkinja na svibanjskim izborima. Osim kandidata za župana, HČSP je ponudio i dvojicu dožupana, točnije Matu Bekavaca dipl. oec. iz Velike Gorice i Branka Jukića dipl. ing. iz Zaprešića.
Iako službeni izborni program stranke još nije objavljen, iz HČSP-a najavljuju da je gotov i da je razrađen do detalja s naglaskom na poljoprivredu.
Osim toga, stranka je najavila da se zalažu i za otvaranje većeg broja poduzetničkih zona uz značajnije poticanje mladih poduzetnika početnika i to bespovratnim sredstvima.

Komentari čitatelja su jako pozitivni, evo nekih

DiMajo
05.03.2009 12:53 h
Županica
Napokon hrvati i to još lipi u politici.
Šteta što ne živim u Zagrebu ali imaš moju podršku Jasenka!

mumina
05.03.2009 20:51 h
PUNO SREĆE!!!
nadam se da će Jasenka postić željene rezultate,pa pozivam sve da glasaju za Jasenku,jer će uz nju svima bit bolje!!! Nadam se da ćete glasat za nju jer su nam najviše potrebne mlade snage u politici!!!