• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP ODRŽALA SVEČANE SJEDNICE GLAVNOG STANA I SREDIŠNJEG ODBORA 

Već tradicionalno u vrijeme Adventa HČSP je održala sjednice Glavnog stana i Središnjeg odbora. Ovom prigodom proslavljena je i 31. godišnjica obnove HČSP-a koja je službeno obnovljena 12. prosinca 1992. godine. Na samom početku odslušana je hrvatska himna, a minutom šutnje odana je počast svim vitezovima koji su svoje živote dali za Hrvatsku državu i njenu nezavisnost s posebnim naglaskom na NDH i Domovinski rat.

Na sjednici Glavnog stana izneseno je financijsko izvješće za 2023. godinu ( prihodi rashodi ) kao i financijski plan i program proračuna za 2024. godinu.
Članovi Glavnog stana jednoglasno su prihvatili financijsko izvješće proračuna za 2023. godinu kao i prijedlog financijskog plana i programa za 2024. godinu.

Članovi GS podnijeli su izvješće o aktivnostima i ustroju stranke za 2023. Izričito je stavljen naglasak da se u nadolazećoj 2024. godini mora više raditi, te očekuje jači angažman imenovanih povjerenika za općine, gradove i županije glede aktivnosti i ustroja podružnica HČSP-a za koje im je dano povjerenje.

Nadalje Glavni stan jednoglasno je donio odluku da će članarina za 2024. godinu iznositi 20€ ( eura ). Pošto nam je članarina jedini izvor servisiranja stranačkih obveza apeliramo na sve dužnosnike i članove da podmire istu.

Neposredno nakon sjednice Glavnog stana održana je i sjednica Središnjeg odbora HČSP-a čiji su članovi po Ustavu stranke isto tako  jednoglasno usvojili sve točke dnevnog reda.

Na kraju ovih svečanih sjednica već po običaju u ovo vrijeme Adventa održan je tradicionalni Božićni domjenak.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP