• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP ODRŽALA SJEDNICE GLAVNOG STANA I SREDIŠNJEG ODBORAGlavni_stan_2_sjednica_2017

16.12.2017. U Zagrebu su održane druga  sjednica Glavnog stana i druga sjednica Središnjeg odbora HČSP-a.
Po Ustavu HČSP-a na sjednici Glavnog stana predložen je rebalans proračuna za 2017. godinu kao i financijski plan i program za 2018. godinu uz druge za stranku važne točke dnevnog reda. Sve točke dnevnog reda usvojene su jednoglasno od članova Glavnog stana. Neposredno nakon sjednice Glavnog stana održana je i druga sjednica Središnjeg odbora na kojoj se temeljito i konstruktivno raspravljalo o rebalansu proračuna za 2017.godinu kao i financijskom planu i programu za 2018. godinu. Nakon duge i iscrpljujuće sjednice po Ustavu HČSP-a Središnji odbor usvojio je jednoglasno rebalans HČSP-a za 2017.g i financijski plan i program za 2018.g.

Važno je napomenuti da su članovi GS i SO pristigli iz svih djelova domovine:
grada Zagreba, zagrebačke županije, splitsko-dalmatinske, šibensko-kninske, vukovarsko-srijemske, osječko-baranjske, istarske, krapinsko-zagorske, sisačko-moslavačke te iz BiH.
Isto tako članovi GS i SO jednoglasno su izglasali da će Hrvatsku starčevićansku mladež nadalje predvoditi dopredsjednica mladeži Anja Klobučar iz Zagreba umjesto Danijela Pelca iz Sisak. Ujedno je na sjednici GS i SO jednoglasno prihvaćeno raspuštanje  podružnice HČSP-a Sisak te će predsjednik stranke Davor Trbuha u doglednom roku imenovati povjerenika HČSP-a za grad Sisak. Ovim putem još jednom našoj mladoj i perspektivnoj Anji čestitamo na vodstvu mladeži HČSP-a. Nakon iscrpnih sjednica stranački dužnosnici imali su  Božićni domjenak u blagdanskom duhu.

Bog i Hrvati! Za dom!
HČSP

Glavni_stan_2_2017

Glavni_stan_3_2017

Glavni_stan_4_2017

Glavni_stan_5_2017