• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP ODRŽALA REDOVNU SJEDNICU GLAVNOG STANA 

Dana 02. 11. 2023. Hrvatska čista stranka prava održala je redovnu sjednicu Glavnog stana stranke na kojoj su jednoglasno usvojene sve točke dnevnog reda bazirane na katastrofalnoj situaciji u Hrvatskoj što se odnosi i na represiju hrvatske vlade. Stoga držimo da je bitno trenutnoj Vladi, bitnim državnim institucijama i cjelokupnoj javnosti potrebno uputiti otvoreno pismo koje u cjelovitosti budemo objavili kroz nekoliko dana široj javnosti.

Kako smo napisali u uvodnom djelu Glavni stan jednoglasno je usvojio odluke da se vladajućima napiše otvoreno kritizirajuće pismo glede represije i uhićenja hrvatskih navijača koji su ujedno sinovi u velikoj većini hrvatskih branitelja iz Domoviskog rata zbog pjevanja i parola hrvatskih domoljubnih pjesama i koračnica na stadionima diljem domovine, te da se HITNO urgira i od Grčke zatraži trenutno oslobađanje privedenih pripadnika Bad Blue Boysa naših Hrvata jer već neko vrijeme leže po grčkim zatvorima za nešto što nisu napravili što dokazuje i DNK analiza. Takvo nešto za Vladu i premijera Plenkovića je sramotno, poražavajuće i izdajnički.

Nadalje u otvoreno pismu spomenuti će se i ilegalne migracije te apel za slanje hrvatske  vojske na naše granice zbog mogućih eskalacija, kao i dati potpora hrvatskim seljacima u Slavoniji zbog nametnute “Afričke svinjske kuge” i masovno ubijanje svinja po svim gospodarstvima bez razlike bilo “zaraze” ili ne. Sve to produk je represije iz Brisela koju provodi poltronski premijer kao i njegova Vlada kako bi se do kraja uništilo seljaka te potaknulo daljnje iseljavanje Hrvata  iz Slavonije.

Tokom sjednice naglasak je stavljen i na nadolazeće Parlamentarne izbore koji se budu održali 2024. godine. Kao stranka koja je dosljedna i nije na prodaju i nemamo baš neki izbor glede koaliranja ukoliko se uistinu ne stvori istinska koalicija pravaša i domoljuba brz fige i džepu čemu smo mogli svjedočiti kroz sve ove godine da ne idemo u detalje. Hrvatska čista stranka prava kroz ovo razdoblje bude svakako otvorena za ozbiljne razgovore sa svim ideološki srodnim strankama, udrugama i nezavisnim kandidatima našeg kalibra.

Raspravljalo se o daljnjem smjeru stranke koji i dalje mora biti dosljedan, principijelan. ali sa više rada na terenu, sa jačim aktivnostima glede javnih tribina sa srodnim strankama i udrugama koje zagovaraju vrijednosti obitelji, vjere i domovine.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP