• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP OBILJEŽILA 22. GODIŠNJICU VRO OLUJA NA OLTARU DOMOVINEhcsp_Oluja_2017 (3)
05.08.2017. Vrh Hrvatske čiste stranke prava na čelu sa predsjednikom Davorom Trbuhom  ove godine odlučio je dostojanstveno obilježiti veličanstvenu i briljantnu vojno-redarstvenu operaciju “Oluja” iz Domovinskog rata na već pomalo zaboravljenom i zapuštenom Oltaru Domovine na zagrebačkom Medvedgradu. Oltar domovine spomenik je svim palima u Domovinskom ratu. U čast svim poginulim braniteljima u akciji Oluja, ali i općenito odana je počast paljenjem svijeća i molitvom upravo na Oltaru Domovine. Na ovaj način ujedno se obilježio i Dan domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Predsjednik HČSP-a, odaslao  je poruku kako je upravo Oltar hrvatske domovine istinski simbol obnovljene i u Domovinskom ratu obranjene hrvatske države – htjeli to neki priznati ili ne.
Moramo napomenuti da su zastava, himna, grb i Oltar Domovine  sastavna obilježja svake suvremene države u Europi, osim Hrvatske. Hrvatska je danas nažalost jedina država u Europi koja nema službeni Oltar Domovine kao protokolarno mjesto na kome mogu velikodostojnici drugih država položiti vijenac i odati počast poginulim za hrvatsku nezavisnost. Za to su isključivi krivci mrzitelji svega hrvatskoga Stjepan Mesić, Ivo Josipović,  ali i sve do danas  nehrvatske Vlade jer niti jedna sa svojim premijerima nije pokazala interes  da se Oltar Domovine simbol svih poginulih branitelja, Domovinskog rata i hrvatske nezavisnosti vrati u protokolarno i prvobitno stanje. Koliko god se trudili da se zaboravi ili da nestane neće moći jer sam vječni plamen koji je bitni i sastavni dio spomenika ukazuje suprotno. Duh po kojem živi ovaj simbol prebiva u srcima svih domoljuba, a tu ga nitko nikad neće uzeti.
Svim Hrvaticama i Hrvatima u zemlji i inozemstvu, a posebno hrvatskim braniteljima, čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Bog i Hrvati!! Za Dom spremni!

Hrvatska čista stranka prava

hcsp_oluja_2017 (2)

hcsp_oluja_2017 (1)

hcsp_Oluja_2017 (5)

hcsp_Oluja_2017_4

hcsp_Oluja_2017_6