• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP NA PROSVJEDNOM SKUPU UZ HSP i A-HSP „ NE DIRAJTE SPOMEN PLOČU POGINULIM BOJOVNICIMA HOS-A“prosvjed1
Kako je bilo i najavljeno dana 17.12.2016. Održan je Pravaški prosvjed u organizaciji A-HSP-a ispred Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu Gajeva ulica 7 gdje se okupilo petstotina Pravaša iz HČSP-a, HSP-a i A-HSP-a što je još jedan dokaz da su ove tri jedine dosljedne pravaške stranke ujedinjene na temelju donešene platforme o zajedničkom djelovanju.To su dokazale i na ovom prosvjedu protiv Milorada Pupovca koji je ovu sramotu i bezobrazlog potencirao i na čiju inicijativu je donešen jednoglasan zaključak Odbora za ustav gdje se poziva vladu RH da skine spomen ploču poginulim bojovnicima HOS-a zbog natpisa „ZA DOM SPREMNI“.

Nakon govora organizatora skupa gospodina Dražena Keleminca, u ime HČSP-a skupu se obratio politički tajnik stranke gospodin Krešimir Mihajlović, profesor. Ukazao je kako jedanaestorica golobradih mladića spremno je dala život, kao i tisuće drugih hrvatskih branitelja, za Domovinu Hrvatsku. Republika Hrvatska nije nastala na antifašizmu, nego žrtvom hrvatskih branitelja i vitezova u Hrvatskom Domovinskom obrambenom ratu. Borili su se protiv fašističkog terora velikosrpske i jugokomunističke ideologije. Poginuli vitezovi HOS-a danas bi bili ljudi zrelih godina, imali svoje obitelji. Ono najmanje što mi živi možemo učiniti danas za njih, ne dozvoliti njihovo klevetanje. Oni nisu bili fašisti ni nacisti, nego ljudi, mladići koji su dali živote ZA DOM, hrvatski dom i slobodnu nam Republiku Hrvatsku.

Mi iz HČSP-a to sigurno nećemo dozvoliti dok god kuca i zadnje srce svakog od nas. između ostalog u našim redovima ima veliki broj živučih pripadnika HOS-a koji se nemogu i ne smiju pomiriti nikada sa takvom činjenicom i sramotm nametnutom od jednog Milorada Pupovca i SNV-a jer kao živi dugujemo to našim poginulim bojovnicima koji su časno branili i pali ZA DOM od ruke četničke i velikosrpske agresije.

Bog i Hrvati!! Za Dom spremni!!

Predsjednik HČSP-a
Davor Trbuha

prosvjed2
prosvjed3
prosvjed4
prosvjed5
prosvjed6
prosvjed7