• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP i u Dugom Selu najmlađa stranka!Dugo Selo, 30. rujna 2011.

Dana 30. rujna 2011. u Dugom Selu u Gradskoj vijećnici je održan Izborni zbor Hrvatske čiste stranke prava za podružnicu Dugo Selo. Tamošnji članovi su nastavili “trend” velikog broja HČSP-ovih podružnica i za vodstvo izabrali upravo ljude iz redova Mladeži HČSP-a. Tako je HČSP postala i u Dugom Selu postala najmlađa stranka. Za predsjednika je izabran član Glavnog stana Mladeži HČSP-a i student povijesti na Hrvatskom katoličkom sveučilištu Matej Lončar, za dopredsjednika student Ekonomskog fakulteta u Zagrebu Petar Eranović, za tajnicu studentica Grafičkog fakulteta u Zagrebu Gorana Raić, a za rizničara učenik XV. gimnazije “Mioc” u Zagrebu Dominik Lučić.

Novoizabrani predsjednik Matej Lončar je najavio još učestalije aktivnosti mladog dugoselskog HČSP-a, što će rezultirati sigurnim ulaskom HČSP-a u Gradsko vijeće Dugog Sela na idućim lokalnim izborima.

Izbornom zboru su nazočili i pozdravili skup dopredsjednica HSP-AS u Dugom Selu Katarina Svetec, predsjednik GO HČSP-a Grada Zagreba Ljubomir Ljubičić i predsjednik Mladeži HČSP-a Frano Čirko koji je i predsjedao Izbornim zborom.