• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP I OBITELJSKA STRANKA PREDALE LISTE ZA VIJEĆA GRADSKIH ČETVRTI I MJESNE ODBORE GRADA ZAGREBAhcsp_obiteljska_potpisivanje_koalicije2

HČSP I OBITELJSKA STRANKA sklopile su politički koalicijski ugovor o zajedničkom nastupanju na izborima za zastupnike u Vijeću gradskih četvrti i Mjesnih odbora u gradu Zagrebu.
Koalicijski ugovor u ime Obiteljske stranke podpisao je predsjednik stranke odvjetnik Mate Knezović, a u ime HČSP-a g. Ivan Iličić dopredsjednik stranke.
Zajedničke liste sa kandidatima za zastupnike predane su Izbornom povjerenstvu grada Zagreba.

HČSP-OBITELJSKA STRANKA nude moralne, obrazovane i domoljubno osvještene kandidate, koji će znati braniti i zastupati energično interese svojim sugrađana u pravaškom duhu i promovirajući obiteljske te vjerske vrijednosti na najbolji mogući način.

HČSP-OBITELJSKA STRANKA….žele vratiti moral i poštenje u politiku. Razbiti postojeće trgovačke odnose vladajućih, boreći se protiv svih nezakonitosti, mita, korupcije i nepotizma. Želimo biti korektiv vladajućima, savjest društva u brizi za mlade obitelji, osiromašene i obespravljene hrvatske branitelje iz Domovinskog obrambenog rata.

Bog i Hrvati! Za dom!

hcsp_obiteljska_potpisivanje_koalicije1