• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP I BDSH IZLAZE ZAJEDNO NA PARLAMENTARNE IZBORE Hrvatska čista stranka prava i Braniteljsko domoljubna stranka hrvatske izaći će u srpnju 2020. godine zajedno na Parlamentarne izbore. Ujedno naše dvije stranke inicijatori su PLATFORME SAVEZA SA NARODOM gdje su dobro došle sve uistinu pravaške i domoljubne stranke kao i udruge, inicijative, pokreti i pojedinci kojima je Hrvatska u srcu, a Hrvatski nacionalni interesi ispred stranačkih i osobnih.

Da u početku odmah razbijemo mitove o razbijanju “desnice”, rasipanju glasova itd.

Naše dvije stranke su dosljedne i principijelne te nikako ne želie sudjelovati u “domoljubnim pokretima” čija društva su šarolika te se kose našim idejama i Temeljnim načelima. To se odnosi i na sve novonastale stranke koje su oformili ili vode sadašnji ili dojučerašnji HDZ-ovci ili ljudi koji su na njihovim listama ušli u Sabor RH te se kroz razno razne trgovine i nemoralne ponude žele održati u istom.

Naš stav i naša politika je po tome pitanju itekako svima dobro poznata i jasna.

Ovim putem još jednom želimo zahvaliti strankama, udrugama i istaknutim pojedincima koji su najavili svoj dolazak u PLATFORMU SAVEZA SA NARODOM.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP, BDSH

Fenix Magazin: ZAJEDNO NA IZBORE: HČSP I BDSH dogovorili suradnju i pokrenuli “Platformu saveza s narodom”