• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP GRADA ZAGREBA I ZAGREBAČKE ŽUPANIJE ODRŽALE ZAJEDNIČKU SJEDNICUDana 03. svibnja 2019. predsjednik stranke Davor Trbuha sazvao je redovnu zajedničku sjednicu Gradskog odbora HČSP-a grada Zagreba i Županijskog vijeća HČSP-a Zagrebačke županije. Sjednica je održan u stranačkim prostorijama Ilici 421.
Na sjednici su bilo nazočni gotovo svi predsjednici i povjerenici podružnica iz Zagrebačkih gradskih četvrti kao i  Zagrebačke županije uz četri opravdana izostanka.

Održana je vrlo konstruktivna rasprava o stanju na terenu, ali i postojećim aktivnim podružnicama koje aktivno djeluju na lokalnoj razini i bilježe sve bolje rezultate dok je one pasivnije trebalo malo uputiti u boljem smjeru kako niti u tim podružnicama nebi izostali dobri rezultati.

Predsjednik stranke i Županijskog vijeća HČSP-a Zagrebačke županije Davor Trbuha najavio je imenovanje novih povjerenika koji će svojim zalaganjem ustrojiti podružnice HČSP-a na preostalim nepokrivenim gradovima i općinama u Zagrebačkoj županiji dok je predsjednik Gradskog odbora HČSP-a grada Zagreba Ivan Vohrić podnio izvješće za do sada odlične rezultate te je ujedno obrazložio plan i program daljnjeg širenja stranke po gradskim četvrtima grada Zagreba, ali i preostalim mjestima  gdje stranka trenutno ne djeluje, a što je svakako prioritet za daljnje djelovanje. Izvješće su podnjeli i svi prisutni predsjednici i povjerenici glede svoji podružnica.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP