• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP DAJE POTPORU PREDSJEDNIKU A-HSP-a DRAŽENU KELEMINCUhcsp_zds1

Ako je performans A-HSP-a i poziv na buđenje ispred sjediša SNV radikalni desničarski ekstremizam onda slobodno SNV i Pupovac tako mogu okarakterizirati i HČSP. Mi kao pravaška stranka koja brani striktno nacionalne interese dajemo potporu A-HSP-u i njihovom predsjedniku  jer ukazuju hrvatskom narodu da je slijep pored zdravih očiju ili ne vidi što se odvija iza kulisa. Definitivno smo kao stranka protiv kaznene prijave protiv Dražena Keleminca u kojoj se navodi na poticanje na mržnju, diskriminaciju itd. Upravo suprotno to su manipulacije Milorada Pupovca i njegovog SDSS koji egzistiraju striktno od manipulacija i ucjena kod vladajućih ostvarujući pritom ugnjetavanje svih hrvatskih vrednota i svetosti. Pri tom su oni ti koji  šire mržnju i netrpeljivost, a  što im vladajući omogućuju kako bi se održali na vlasti.

Nadalje o čemu se tu radi:

Autohtona – Hrvatske stranka prava (A-HSP) održala je tiskovnu konferenciju  ispred prostorija Srpskog narodnog vijeća (SNV) u središtu Zagreba, ponovno prosvjedujući jer država financira tjednik SNV-a “Novosti”, pri čemu su opet spalili primjerke tog tjednika, u čemu im je pomogao riječki umirovljeni novinar Nikola Krklješ, koji se predstavio pripadnikom srpske manjine.

Predsjednik A-HSP-a Dražen Keleminec poručio je predsjedniku SNV-a Miloradu Pupovcu da ga se ne boji te iznio niz optužbi protiv njega, tvrdeći da Pupovac mjesečno prima čak 83.000 kuna.

Optužio je “Novosti” da šire mržnju jer su naslovnice poput “Lijepa naša lijepo gori” i “Žarimo i palimo” teroristički čin, pa je A-HSP podnio kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu protiv SNV-a zbog poticanja na rasnu i etničku netrpeljivost.

Keleminec tvrdi da je spaljivanje novina bila poruka hrvatskoj vlasti da prekine financirati “Novosti” s 3,2 milijuna kuna godišnje jer to nisu novosti srpske manjine, nego “feralovaca” koji su uvijek bili protiv Hrvatske.

Bog i Hrvati! Za dom!
HČSP