• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP 21. studenoga organizira put i komemoraciju u Laslovu. PRIJAVITE SE!hčsp jobbik laslovo frano čirko miljak Gyöngyösi Márton

U subotu dana 21. studenoga 2015. Hrvatska čista stranka prava, u suradnji s mađarskom strankom Jobbik i Pokretom mladih “64 županije” (HVIM), organizira komemoraciju povodom 24. obljetnice dana okupacije Laslova, malog slavonskog sela s pretežito mađarskim stanovništvom kojeg su u Domovinskom ratu od agresora zajedno branili Hrvati i Mađari. Ovo će biti već četvrta komemoracija za redom koju HČSP organizira u Laslovu.

Prije same komemoracije u Laslovu biti će održan tradicionalni “Mimohod hrvatsko-mađarskog bratstva” od sela Korođ do Laslova (udaljenost 5 km).

Kao i svih prošlih godina, svoj dolazak u Laslovo najavio je veliki broj mađarskih domoljuba na čelu s visokim predstavništvom Jobbika i predstavnicima mađarskog parlamenta.

HČSP u svrhu odlaska na komemoraciju u Laslovu organizira jedan autobus iz Zagreba. Svi zainteresirani za putovanje u Laslovo neka se prijave što prije, pošto je zainteresiranost velika. Cijena po osobi je 70 kuna. Kontakt osoba je Frano Čirko iz Mladeži: mob. 098-1946-710

Mimohod iz Korođa kreće u 11.00 sati, a komemoracijau Laslovu počinje u 12.00 sati.

Nakon programa u Laslovu, predviđen je odlazak u Vukovar.

Izvještaj s prošlogodišnje komemoracije možete vidjeti OVDJE.

Bog i Hrvati!