• Twitter
  • Facebook
  • Feed

GRADSKE PODRUŽNICE HČSP-a ZAPREŠIĆ, SISAK, IVANIĆ GRAD I VINKOVCI PREDALI LISTE I NA LOKALNE IZBORE IZLAZE SAMIlokalni_predavanje_lista_zapresic1

Dana 04.05.2017. spomenute podružnice uspješno su predale svoje liste i na Lokalne izbore izlaze same. Za Gradsko vijeće Grada Zaprešića predlagatelj i nositelj liste je predsjednik podružnice ujedno i predsjednik stranke Davor Trbuha, za Gradsko vijeće Grada Siska nositelj liste je predsjednik podružnice Matija Žugaj, dok je za Gradsko vijeće Ivanić Grada nositelj liste predsjednik podružnice Dragan Rajić. Nositelj liste za Vinkovce je povjerenik HČSP-a za Vukovarsko-srijemsku županiju Željko Beljo.

HČSP u ova četri grada nudi prije svega mlade, moralne, obrazovane i domoljubno osvještene kandidate, koji će znati braniti i zastupati interese svojih sugrađana u pravaškom duhu promovirajući obiteljske te vjerske vrijednosti na najbolji mogući način.Između ostalog zalagati će se za pokretanje gospodarstava, otvaranje novih poduzetničkih zona pri tome osigurat nova radna mjesta sve kako bi se spriječilo daljnje iseljavanje hrvatskih obitelji u zemlje EU.
U svojim sredinama žele vratiti moral i poštenje u politiku. Razbiti postojeće trgovačke odnose vladajućih, boreći se protiv svih nezakonitosti, mita, korupcije i nepotizma. Žele biti korektiv vladajućima, savjest društva u brizi za mlade obitelji, osiromašene i obespravljene hrvatske branitelje iz Domovinskog obrambenog rata.

Bog i Hrvati! Za dom!

lokalni_predavanje_lista_zapresic4

lokalni_predavanje_lista_ivanic_grad

lokalni_predavanje_lista_sisak

lokalni_predavanje_lista_zapresic2

lokalni_predavanje_lista_zapresic3

lokalni_predavanje_lista_zapresic5