• Twitter
  • Facebook
  • Feed

DOMOLJUBI IZ SUVERENISTA PRISTUPILI U HČSP 

Na sastanku gradskog odbora HČSP-a grada Zagreba koji se održao 01. veljače 2022. pristupnice za ulazak u HČSP potpisali su sada već bivši i uvaženi članovi suverenista te provjereni istinski domoljubi i aktivisti Tonko Martinis i Goran Kovačević. Pristupnice im je osobno uručio predsjednik stranke Davor Trbuha.

Ovo je samo početak jer najavljeno je još dolazaka u HČSP.

Na pitanje zašto HČSP?

Kako navode zbog jakog povijesnog uporišta, dosljednosti, ustrajnosti, principijelnosti i zato što Hrvatska čista stranka prava nije na prodaju za razliku od drugih, kao niti njeno čvrsto vodstvo što se u nazad šest godina jasno vidi od kada strancku vodi Davor Trbuha. Između ostalog to je jedina pravaška stranka koja je provela vlastitu lustraciju. Hrvatsku čistu stranku prava vide kao lidericu pravaškog, ali i domoljubnog korpusa zbog svega navedenog, te pozivaju i druge da se priključe kako u Zagrebu tako i na području cijele domovine.

Ovim putem obojici se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju te im želimo puno sreće i uspjeha u svojem radu u HČSP-u kao i aktivnostima za dobrobit Zagreba i  posrnule domovine po čemu su posebno poznati u domoljubnim krugovima.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP