• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Domagoj Koružnjak izabran za predsjednika Mladeži HČSP-a grada Zagrebamladež hčsp zagreb

Dana 21. ožujka 2014. u interaktivnoj dvorani “Chilloutka” u zagrebačkoj Ilici 15 održan je izborni Zbor zagrebačke Mladeži HČSP-a.

Pred 60-ak delegata i gostiju za novog predsjednika zagrebačke Mladeži HČSP-a izabran je Domagoj Koružnjak, dosadašnji predsjednik Mladeži HČSP-a Črnomerec. Za tajnika je izabran Ivan Grubišić, predsjednik HČSP-a Trešnjekva-sjever. Za dopredsjednike su izabrani Marko Šljivac, povjerenik stranke za Brezovicu, te Tomislav Gregorin, povjerenik stranke za Podsljeme.

Zboru su nazočili i brojni stranački dužnosnici: predsjdnik HČSP-a Josip Miljak, predsjednik Središnjeg odbora HČSP-a Mate Bekavac, predsjednik Gradskog odbora HČSP-a grada Zagreba Ivan Pavić i predsjednik Mladeži HČSP-a Frano Čirko koji je i vodio Zbor.

Svojom nazočnošću Zbor su uveličali i brojni gosti: obnovitelj i počasni predsjednik HČSP-a Ivan Gabelica, prof. dr. Tomislav Sunić, umirovljeni general Željko Glasnović te delegacija Mladeži HDZ-a na čelu s tajnikom zagrebačke Mladeži HDZ-a Bernardom Skuliberom.

mladež hčsp zagreb

Izvješće o radu zagrebačke Mladeži HČSP-a u dosadašnjem mandatnom razdoblju podnio je dosadašnji predsjdenik Mladeži HČSP-a grada Zagreba Marko Raič, koji je prisutne podsjetio na najistaknutije aktivnosti Mladeži u posljednje dvije godine.

Zboru je nazočio i Marko Cvjetković, član obitelji Cvjetković sa zagrebačkog Bukovca koju bankarski lobi već mjesecima nepravedno pokušava deložirati i baciti na ulicu. On se zahvalio pripadnicima Mladeži HČSP-a na pomoći i podršci koju naša Mladež pruža toj obitelj u borbi protiv nepravde. “Da nije bilo vas, ja i moja obitelj bili bismo na ulici”, poručio je Marko Cvjetković.

Subotnji izborni Zbor zagrebačke Mladeži HČSP-a jedan je dio realizacije plana zagrebačkog Gradskog odbora da se HČSP što bolje i što brže organizira po čitavom gradu Zagrebu. Glavni cilj novoizabranog vodstva zagrebačke Mladeži HČSP-a jest organizacijska priprema za parlamentarne te lokalne izbore u Zagrebu 2017. na kojima će upravo pripadnici Mladeži ući u lokalne strukture grada Zagreba.

Nakon Zbora mladež je druženje nastavila uz domjenak.

mladež hčsp zagreb

mladež hčsp zagreb

mladež hčsp zagreb

mladež hčsp zagreb

mladež hčsp zagreb

mladež hčsp zagreb