• Twitter
  • Facebook
  • Feed

DIJANA TADIJAN-PERUZA POVJERENICA HČSP-a ZA GRAD ZADARPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospođu Dijanu Tadijan-Peruza povjerenicom HČSP-a za područje grada Zadra. Za stranku to je od strateške važnosti jer je Zadar uvijek bio pravaško uporište.
Isto tako HČSP je u Zadru nekada imala jaku podružnicu, ali je nekadašnje vodstvo bilo previše naklonjeno suradnji sa HDZ-om što se dolaskom predsjednika stranke Davora Trbuhe promjenilo pa su nezadovoljnici naklonjeni osobnim interesima i HDZ-u sami napustili stranku. Stoga ovim putem pozivamo preostalo članstvo da se uključi u rad stranke kako bi što prije mogli formirati Zbor podružnice na čelu sa Dijanom koja je neupitno ambiciozna, poštena i dosljedna pravškim načelima u svakom pogledu.

Dijana Tadijan-Peruza rođena je 10.12.1987.godine.
Zaposlena je i majka jednog djeteta.
Dijani  je velika želja  zastupati pravašku ideju, pravdu i istinu u stranci koja je kako navodi isto tako dosljedna i ne bježi od želje za provedbom lustracije na svim područjima. Isto tako kroz inovativne programe i projekte želi probati poboljšati razvoj gospodarstva turizma, ali i život u Zadru općenito.
Dijani želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati!
HČSP